Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Аз затова не постя :)
Сия Рибагина коментира:
Наистина беше голяма вкусотия :)
Сия Рибагина коментира:
Интересна рецепта,ползвала съм Марсала за десерти,но с месо не съм опитвала,за съжаление скоро и не съм срещала виното в магазините,преди време го купувах за 14лв от един хипермаркет но вече го няма,решена съм да потърся и да пробвам
Сия Рибагина коментира:
Когато се сиропира сладкиш винаги едното трябва да е студено,или сиропа или сладкиша,но сиропа се кипва предварително със захарта и след това се охлажда
Сия Рибагина коментира:
Супер апетитно изгледа,обаче не мога да свикна с вкуса на тофуто и това е,вкуса му не е за всеки
Сия Рибагина коментира:
Изглежда добре,но с това описание за сиропа,е по скоро сладка вода,отколкото сироп.Тази захар в студената вода не я виждам как ще се разтвори
Сия Рибагина коментира:
Страхотна рецепта,от свинското месо джолана е най вкусен,изглежда супер!
Сия Рибагина коментира:
Много обичам тиквеник,а ако е и сиропиран направо не мога да спра да ям,за съжаление миналата година само веднъж за празниците си направих,но тази есен живот и здраве съм решила само това да ям :))
Сия Рибагина коментира:
И на мен са ми любими,Маринка,обикновено добавям и ориз,но този път реших да разнообразя с плънката и се получи комбинацията :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,Веси,станаха много вкусни и интересната им форма позволява за по-добро пълнене :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,Роси :) Сигурна съм че ще ви хареса,пастата е по избор,добре се получава с талиатели,та дори и с пене :)
Сия Рибагина коментира:
Е не...добре че не съм бременна.. :)тази рецепта ще я сънувам..няма такава вкусотия!
Сия Рибагина коментира:
Уникална вкусотия,горещо препоръчвам да опитате,браво Веси,много обичам патешко месо,а бульона дава върховен вкус на картофите!
Сия Рибагина коментира:
Много я харесвам тази риба,направо ми се дояде,вкусотия голяма,само че ползвам царевично брашно за овалване смесено със сол и пипер,не я соля предварително,така солта изтегля водата и сочността на рибата.
Сия Рибагина коментира:
Страхотно шоколадово изкушение! Рецептата за блата ми хареса,нещо не ми се отдават тези блатове на мен,никога не ми стават равни и все ми се надигат в средата като вулкан.
Сия Рибагина коментира:
Билянка,за белия патладжан съм съгласна,който го използва няма нужда да го обработва,аз лично харесвам синия домат повече на вкус,но от опит знам че независимо твърд или мек все си горчи.Рязането на тънко може да го сготви,но стои като задушен,дори спарен,опитай да го запечеш,вкуса ще бъде различен :)
Сия Рибагина коментира:
Хареса ми предложението,но бих посъветвала преди да се изпържат патладжаните както са нарязани на филийки,да се посолят и оставят да се отцеди горчивия им сок,след това да се изплакнат,подсушат и да се поставят на грил тиган или скара,да се изпекат леко,трябва да имат термична обработка,защото в противен случай,след паниране ще останат сурови под панировката и определено ще се усеща горчивина.
Сия Рибагина коментира:
И аз го обожавам,дори аромата на прясно изпечен домашен хляб,може да ми докара обилно слюноотделяне :) Страхотен е!