Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Ганаша си го приготвям 1:1 шоколад и сметана и си става идеален,може и без масло.
Сия Рибагина коментира:
Името на рецептата :)Абуелос е името на ресторант,който е прочут с тази рецепта
Сия Рибагина коментира:
С тази рецепта ме подсети за този разкошен турски десерт,който не съм правила от много години.Рецептата ми е аналогична,но използвам извара с два жълтъка,а може и без тях и препечено брашно с грис.Наистина е чудесен,препоръчвам го :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошна е,много сладко агънце :) Чудесна идея за хора,които не обичат агнешко месо, за да спазят традицията на Гергьовден,вместо месо да си направят такава торта :)
Сия Рибагина коментира:
Аз правя тази торта с крем карамел.Като за целта карамелизирам захарта и го изсипвам в тавичка,още докато е горещ карамела редя върху него нарязаните парчета кроасани,след като изстине те залепват за карамела и като се сложи сместа от яйца,захар и мляко остават на дъното и не изплуват отгоре.Следващия път опитай така и съм сигурна че ще ти хареса :)
Сия Рибагина коментира:
Досега не бях използвала само вода,правила съм с газирана,но и тези ми харесаха.Чудни са :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотна рецепта,имам еленско месо,но е консервирано в буркани,дали ще стане да ползвам от него?
Сия Рибагина коментира:
Тея хора не си знаят парите,не знам кой ги яде тези копита на крава и дава по 200долара за порция месо с чипс и гъби и за десерт накрая си остават гладни..
Сия Рибагина коментира:
Страхотна е,снимките проговарят-"изяж ме" :) Украсата е добре измислена,определено ти се отдава :)
Сия Рибагина коментира:
Много странна панировка,защо топиш първо в яйцето,после смесваш брашното с галетата и после пак яйце.Направи си панировка първо с брашно,после яйцето и овалваш в галетата,така се запечатва и няма да се разтече сирене и ще имаш хубав бюрек
Сия Рибагина коментира:
и аз ги правя с брашно,но слагам равна супена лъжица сол и си ги пека в печката,като ги разбърквам от време на време
Сия Рибагина коментира:
Разкошен домашен хляб,почитателка съм на черния хляб,но този с удоволствие бих опитала
Сия Рибагина коментира:
Много интересна и различна рецепта,бобовите култури мунг и адзуки не са много използвани в България.Опитвала съм ги приготвени на салата с грах,чили и подправки и беше страхотна.
Сия Рибагина коментира:
хаххахаах ликьора маймунови топки ми е изключително любопитнен да го видя..според зависи от топките ще преценя дали да го пробвам :)))
Сия Рибагина коментира:
Ами ето така,както ги виждате,без сирене.Рецептата си е чудесна,не всеки ги яде както вие ги предпочитате!
Сия Рибагина коментира:
Разкошни са и звучи страшно вкусно.И аз често използвам готовите вакумирани картофки,веднъж бях купувала и те се оказаха сурови,бяха подготвени,обелени и подправени,но са били без термична обработка.Взех си аз и ги пльоснах в чиния на масата :)) Няма да ти казвам каква изненада беше като ги опитахме,голям цирк беше :))
Сия Рибагина коментира:
Телешко Салтимбока,любимо мое ястие.Правя го и с пилешко месо от филето,салвия и прошуто,също става чудесно.Който не е опитвал тази рецепта,трябва да пробва.Уникално е!
Сия Рибагина коментира:
Ти сериозно ли белиш всяко зърно боб,това защо ти е необходимо?