Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Досега не бях използвала само вода,правила съм с газирана,но и тези ми харесаха.Чудни са :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотна рецепта,имам еленско месо,но е консервирано в буркани,дали ще стане да ползвам от него?
Сия Рибагина коментира:
Тея хора не си знаят парите,не знам кой ги яде тези копита на крава и дава по 200долара за порция месо с чипс и гъби и за десерт накрая си остават гладни..
Сия Рибагина коментира:
Страхотна е,снимките проговарят-"изяж ме" :) Украсата е добре измислена,определено ти се отдава :)
Сия Рибагина коментира:
Много странна панировка,защо топиш първо в яйцето,после смесваш брашното с галетата и после пак яйце.Направи си панировка първо с брашно,после яйцето и овалваш в галетата,така се запечатва и няма да се разтече сирене и ще имаш хубав бюрек
Сия Рибагина коментира:
и аз ги правя с брашно,но слагам равна супена лъжица сол и си ги пека в печката,като ги разбърквам от време на време
Сия Рибагина коментира:
Разкошен домашен хляб,почитателка съм на черния хляб,но този с удоволствие бих опитала
Сия Рибагина коментира:
Много интересна и различна рецепта,бобовите култури мунг и адзуки не са много използвани в България.Опитвала съм ги приготвени на салата с грах,чили и подправки и беше страхотна.
Сия Рибагина коментира:
хаххахаах ликьора маймунови топки ми е изключително любопитнен да го видя..според зависи от топките ще преценя дали да го пробвам :)))
Сия Рибагина коментира:
Ами ето така,както ги виждате,без сирене.Рецептата си е чудесна,не всеки ги яде както вие ги предпочитате!
Сия Рибагина коментира:
Разкошни са и звучи страшно вкусно.И аз често използвам готовите вакумирани картофки,веднъж бях купувала и те се оказаха сурови,бяха подготвени,обелени и подправени,но са били без термична обработка.Взех си аз и ги пльоснах в чиния на масата :)) Няма да ти казвам каква изненада беше като ги опитахме,голям цирк беше :))
Сия Рибагина коментира:
Телешко Салтимбока,любимо мое ястие.Правя го и с пилешко месо от филето,салвия и прошуто,също става чудесно.Който не е опитвал тази рецепта,трябва да пробва.Уникално е!
Сия Рибагина коментира:
Ти сериозно ли белиш всяко зърно боб,това защо ти е необходимо?
Сия Рибагина коментира:
Аз в такива случаи си навивам алармата на телефона,защото и на мен не един път ми се е случвало да забравям :) Благодаря ти :)
Сия Рибагина коментира:
Не само че втасват и се изпичат по лесно,просто в него има глутен,който дава съвсем друга структура на готовото хлебче.Ако се спазват някакви диети и трябва да се избягва бяло брашно,разбира се не се слага,но хляба ще стане влажен,плътен като сплескан и леко кисел
Сия Рибагина коментира:
Много благодаря,Криси!Пробвала съм и само с пълнозърнесто брашно,затова наблегнах на тази бележка.В началото когато се заех с предизвикателството да си меся сама хляб нямаше кой да ме посъветва и смятам че е добре да се знае.
Сия Рибагина коментира:
Защото е объркано при писането затова,Виле :)Няма логика да се прави отдолу и да се слага масло :) Освен ако целта не е да подмаже тавата като изтече отдолу :):))
Сия Рибагина коментира:
Като любител на месото и аз предпочитам агнешкото пред свинското,слагам риган и рядко ползвам чубрица и се питам дали пък няма нещо гръцко в мен ? :) Само че свинското както и пилешкото са ни горе долу "по джоба",и както обичам всекидневно да ям месо за агнешко ще трябва да си търся по платена работа :)