Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
И на мен много ми харесаха Веси,интересни и изкушаващи,аз обаче бих добавила и малко сиренце,обожавам го и мисля че ще се допълнят добре :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,Стефи,точно както ги обичам!
Сия Рибагина коментира:
Разкошен хляб!Голяма почитателка съм на домашно приготвения хляб и съм против измислените боклуци,които продават по магазините.Много рядко ям бял хляб,предпочитам пълнозърнест или ръжен и ако нямам възможност да си ги направя си купувам от пекарна-ръчно направен.Поздравления,Невена,страхотен хляб си направила :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотно изглеждат,скоро ще ги опитам и на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
приготвя се от кашу и вода,като първо се кисне кашуто във вода,после се прецежда и смила в блендер и му се добавя пак вода,има конистенция и вид на мляко,вкуса на мен лично ми е ужасен-използват го веганите
Сия Рибагина коментира:
Страхотно и различно предложение от стандартната супа с лапад,което бих опитала
Сия Рибагина коментира:
Страхотно вкусно изглежда,но дали по мъжки или по женски това не е омлет :)
Сия Рибагина коментира:
Разкошен кекс,който добавям в любими и непременно ще опитам,Точно такива кексове обичам,да не са сухи,а с леко влажна структура както се вижда от снимката в разрез.
Сия Рибагина коментира:
Хареса ми това предложение,опитвала съм подобна баница,само че беше вита с картофена плънка,имаше и сирене и печена на сух тиган,беше супер вкусна :)
Сия Рибагина коментира:
Получи се,страхотна е на вкус,само олиото като че ли ми беше в повечко :) Следващия път бих го заменила с масло.
Сия Рибагина коментира:
Радвам се че ви е харесала :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотни са,Виле,приготвяла съм ги много пъти,само че картофите първо се сваряват после се слагат в тавичка с малко зехтин и се запичат,след това се изваждат,намачкват се леко колкото да се посплескат и се заливат с дресинг от зехтин,оцет,розмарин и чесън,който се слага небелен,иначе ще загори и отново се слагат да се запечат.Чубрица не се слага,тя придава съвсем друг вкус :) Получават се уникални
Сия Рибагина коментира:
Непременно ще опитам,благодаря ти :)
Сия Рибагина коментира:
Много го обичам,става уникален,само че ползвам мазнина на половината и не слагам никаква вода,след като запържа лука до златисто загар добавям балсамов оцет със захар или мед.Също препоръчвам използването на червен лук,правила съм и с кромид и с червен,с червения се получава по добре
Сия Рибагина коментира:
Здравей,Михаела,качила съм 7бр снимки,две от които са на разрязаната баница,можеш да ги прелистиш със стрелкичката :)
Сия Рибагина коментира:
охх недей че ми текнаха лигите :))
Сия Рибагина коментира:
Голяма вкусотийка! Патешкото месо е изкключително вкусно.Често си взимам патешки крилца и приготвям бульон с тях.Сварявам ги в тенджера под налягане със сол и черен пипер.Малко са мазнички,но бульона става разкошен.Добавям го към ориз или зеленчуци,нямам думи да ви опиша какъв аромат и вкус придава.
Сия Рибагина коментира:
Разкошна е!Традиционен метод за баница,приготвям я по същия начин,но не ползвам сода,а бакпулвер.Набухва страхотно и няма онзи натрапчив вкус на сода.След изпичане я обръщам да виси надолу прикрепена с четири чаши,така не спада и остава пухкава. За целта обаче не подмазвайте тавата с олио,за да залепне баницата,иначе рискувате като я обърнете да изпадне от тавата.Отгоре преди изпичане слагам малки парчета масло.