Това е рецепта,която за пръв път миналата година опитах в Русе.Бяхме на състезание на детето и на обяд решихме да хапнем в едно заведение.Поръчахме си шкембе чорба,опитвам аз и тя ми е супер странна,5мин седя и се мая,при което усещам вкуса не на прясно а на кисело мляко.Тогава попитах сервитьора,каква е тази чорба и той отговори че там те я приготвят така.
Винаги съм я правила с прясно мляко,бях много изненадана.не останах впечатлена,може би защото не съм свикнала на този вкус.
Не харесвам меките и кремообразни сирена,направо са ми отвратителни,рокфора ми мирише силно,комте съм опитвала то е твърдо и в сравнение с другите направо си е вкусно
Правих го и с мандарини,само че го бях оставила да се сиропира и го бяха нападнали,прибирам се от работа и ме чакаше едно парченце,също много вкусен стана
Моите коментари