Добър вечер,Никнай.
Чета коментарите ти с голям интерес,вещ(а) си по всички теми,било то подправки,меса,печене и тн.
Няма лошо,само че когато пускам рецепта тя е сготвена и написана от мен,освен това съм я пробвала и на вкус и когато ги хапнах тези картофки в устата ми не усетих нещо да не си подхожда,напротив бяха уникални, точно заради вкусовите качества и аромата на подправките.И пак ще се повтора,както в коментара ми по повод изявлението ти по една друга моя рецепта,аз обичам различните вкусове,не искам да ям прост картоф,а овкусен.Любител кулинар съм и готвя с удоволствие и много кеф,нямам професионален опит,но това не ми пречи да имам самочувствие че готвя вкусно.
Като направиш картофките можеш да ми пишеш да се извиниш за безумните си не на място коментари :)
Лека вечер.
Поздрави!
Никнай,ако използваш глинен съд вероятно си запознат(а) с предимствата му при печене.Джолана със зеленчуците се задушават и мога да ти кажа че като ги извадих зеленчуците си бяха в цял вид,нито се скашкаха,нито се раздробиха както би станало ако се пече в алпака :) Може да опиташ затова съм приложила и рецептата.
Относно подправките,колкото по ароматно толкова по добре,въпрос на вкус.Ти ако прецениш може да си го сложиш само с вода и сол :)
Моите коментари