Моите коментари

Сия Рибагина коментира:
Това трябва да се опита,а ако зеленчуците от микса са пресни,ще е още по вкусно :)
Сия Рибагина коментира:
Изглеждат доста апетитно,имам такава рецепта за пиле в сос терияки,който аз си правих,не от готовите и мога да кажа че е разкошен
Сия Рибагина коментира:
Страхотни сърчица,аз не го приемам този празник и не съм на такава вълна,но идеята ми хареса :)
Сия Рибагина коментира:
Много хубава рецепта,обичам кашкавал пане,а този изглежда много апетитно.Добавям я в любими :)
Сия Рибагина коментира:
Страхотен е,Веси,само че си изпуснала бакпулвера:)
Сия Рибагина коментира:
Лимонов сок е добре да се сложи,с цел захарта да не прегори и да не стане тъмен карамела.
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,Гери :)
Сия Рибагина коментира:
Добър вечер,Никнай. Чета коментарите ти с голям интерес,вещ(а) си по всички теми,било то подправки,меса,печене и тн. Няма лошо,само че когато пускам рецепта тя е сготвена и написана от мен,освен това съм я пробвала и на вкус и когато ги хапнах тези картофки в устата ми не усетих нещо да не си подхожда,напротив бяха уникални, точно заради вкусовите качества и аромата на подправките.И пак ще се повтора,както в коментара ми по повод изявлението ти по една друга моя рецепта,аз обичам различните вкусове,не искам да ям прост картоф,а овкусен.Любител кулинар съм и готвя с удоволствие и много кеф,нямам професионален опит,но това не ми пречи да имам самочувствие че готвя вкусно. Като направиш картофките можеш да ми пишеш да се извиниш за безумните си не на място коментари :) Лека вечер. Поздрави!
Сия Рибагина коментира:
Не се вари,само се пържи
Сия Рибагина коментира:
Благодаря,Рени :) Стана голяма вкусотия :)
Сия Рибагина коментира:
Прекрасни са,Цвети.Декорацията е майсторски направена,поздравления :)
Сия Рибагина коментира:
На какво става,разясни ми?
Сия Рибагина коментира:
и аз ви благодаря за милите думи :)
Сия Рибагина коментира:
Радвам се че ви е харесало :)
Сия Рибагина коментира:
Подправките са си точно колкото е необходимо,за да постигна резултата,който исках.Въпрос на вкус :)
Сия Рибагина коментира:
Никнай,ако използваш глинен съд вероятно си запознат(а) с предимствата му при печене.Джолана със зеленчуците се задушават и мога да ти кажа че като ги извадих зеленчуците си бяха в цял вид,нито се скашкаха,нито се раздробиха както би станало ако се пече в алпака :) Може да опиташ затова съм приложила и рецептата. Относно подправките,колкото по ароматно толкова по добре,въпрос на вкус.Ти ако прецениш може да си го сложиш само с вода и сол :)
Сия Рибагина коментира:
Благодаря ви :) Може да се използва силиконова форма,но пак си я подмажете с олио и след изпичане веднага я извадете от формата