Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Ако приемате допълнение към рецептата,съм готова да го предоставя. В тавичката задължително се излива кафена чаша оцет. Това го правя с всички печени риби. Оцетът премахва тежката миризма на рибата,не се усеща като вкус.Естествено се слага малко захар за да се убие киселото на доматите. Колкото до подправките- по избор - дафинов лист,чер пипер,чесън.
Анонимен коментира:
И аз я правих.Според мен е най-доброто решение за домакини,които нямат свободно време,а и не е нужно да висиш с часове,да печеш,да белиш,да пържиш..Резултата е същия.
Анонимен коментира:
Безкрайно е по-удобно. Тази сутрин даже преди да прочета това,ги направих точно по същия начин,с малкото изключение,че не ги разбивах предварително (продуктите).Бутилката беше от някакъв сок,стъклена с по широко гърло.Насипах всичко вътре,затворих с капачката и го раздрусах мъжката...И после ...за нула време закуската готова.. :)
Анонимен коментира:
Аз пека картофите в микровълнова,като ги завивам във вестник.Стават за 5-6 мин. и са аналогични на печени в пещ.И ..после който както иска...
Анонимен коментира:
Точно такава правих вчера,но първо ,като на крем карамел загорих захар,после сложих начупен стар козунак и с "бабино кремче" :) -мляко,брашно и ванилия и после малко краве масло...и така...божествена...