Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Постарах се да спазя пропорциите и се получи много вкусно ястие. От мен добавих към 300 гр. земна ябълка за сметка на част от картофите. Има много свеж вкус, това явно ще ми е една от любимите запеканки. На тези които са се поколебали да я порбват, може спокойно да си я направят, а на смелите да им е вкусно!
Анонимен коментира:
Постарах се да спазя рецептата дословно, не е моето ястие определено, много непознато и нетрадиционно като вкус, но нахранва със сигурност. Сложих горчица за да променя острия вкус на ряпата, имаше драстично подобрение на вкуса, сигурно като се направи подходящ дресинг ще е великолепна манджа. Мащерката много трудно я долових като аромат и за това я замених с босилек, не че имаше драстична промяна, но стана една идея по приемлив вкуса. Хареса ми, че е описана много правилно рецептата, поздравления на създателя й, все пак ряпата трудно се комбинира, особено на нещо като яхния. Успех на смелчаците и добър апетит!
Анонимен коментира:
Чудесно се получи, и както е препоръката в предишен коментар, за 20 мин., на 200 градуса, и после намалих на 150. Малко гъби добавих и се получи много добра комбинация! Добър апетит на всички!
Анонимен коментира:
Сложих 250 гр. спагети, и към 500 гр. домати от консерва, другото го спазих и се получи много интересено ястие! Странно ми беше като комбинация, но се получи балансиран вкус, много насищащо и приятно. Вместо сирене поръсих с пармезан. Сложих домашен ябълков оцет, дава добър завършек, но по-скоро е до вкусови възприятия, на някой може да му е странн окато комбинация. Добавих в някой от порциите лимон, вместо оцет и се получи много приятна комбинация. Имах и нахут с тиква и ги комбинирах и се допълват като вкусове. Успех на смелчаците, не се притеснявайте, който се храни с постна храна ще оцени високо това ястие! Благодаря за рецептата, на мен ми е по вкуса!
Анонимен коментира:
Интересен вкус се получи, благодаря за рецепата!
Анонимен коментира:
Спазих рецептата, чудесен вкус се получи, благодаря за рецептата! Добавих и малко краве масло, добре се допълва като вкус.
Анонимен коментира:
Спазих напълно рецептата, добре е описана и боба стана изключително мек и приятен на вкус. Бих сложил малко повече джоден, иначе много балансиран вкус се получи.
Анонимен коментира:
Спазих дословно рецептата и много вкусно ястие се получи. Зелето запази аромата си, остана леко хрупкаво и добре сготвено. Благодаря за рецептата!
Анонимен коментира:
Спазих дословно рецептата, получи се тотално безвкусно ядене.
Анонимен коментира:
Добавих и доматен сос и доста си подхождат. Иначе не беше най-необикновенния вкус, за това не дадох максимална оценка, но пък е коректно описана и става приятна гозба, успех на тези, които ще я направят.
Анонимен коментира:
Студена е невероятно вкусна. Спазих рецептата и пропорциите, и се получи отличен резултат. Сложих и чушка, но не се усети много, но вкуса е неповторим. Успех на тези, които ще я направят и благодаря за рецептата!
Анонимен коментира:
Благодаря за рецептата, много е вкусна! Аз сложих копър, защото нямах магданоз, и също се получи вкусно.
Анонимен коментира:
Една чудесна манджа без сол.
Анонимен коментира:
Благодаря за рецептата, много вкусно ястие!
Анонимен коментира:
Чудно се получи, от една година и се глася да я сготвя, но чаках да имам домашни продукти, не съжалявам!!! Лесно, бързо и изключително вкусно, балансирано като аромати и е хранително. Успех на тези които ще я сготвят!
Анонимен коментира:
Интересен вукс! Пробвах и с различни подправки, и стават и не само Естрагон. Иначе може да се сложи и шепа ориз към рецептата. Много е важно да се готви на тих огън и става бързо и лесно.
Анонимен коментира:
Три големи тиквички ги разделих на половина и така се получиха 6 половинки, след което спазих пропорциите на останалите продукти и така се получи великолепно и хранително ястие. Малка част от кашкавала оставих да я поръся 10 мин преди да извадя от фурната, придоби по екзотичен вид. Балогдаря за вкусната рецепта, успех на всички, които ще пробват да я сготвят!
Анонимен коментира:
Аз нарязах вътрешността на тиквичките на ситно, добавих ги към сиренето, махнах към 100 гр. сирене, сложих 1 яйце по-малко, добавих копър в едните тиквички, а в дургите джоджен и стана вълшебно. Използвам истинско сирене и кашкавал, и като се разтопиха, вкуса е неповторим. Стори ми се че е нужно да се сложи малко вода докато се пекат тиквичките, не знам дали има полезен ефект, но се образува приятен сос от съдържанието, което е изпаднало от тиквичките. По този начин изтеклия сос от тиквичките не загоря, което предполагам, че би се случило, ако нямаше вода. Успех на тези, които ще пробват рецептата!