Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Май не разрешаваме да има разновидности в приготвянето на капама. В Разлог преди доста години ни нагостиха с подобна капама ,която описва авторката. В капамата имаше домашна наденица,домашна пушена сланина,домашен бански старец, сарми , пълнена кокошка.Месото беше домашно свинско и пръжки от бяла сланина. Имаше подправки и люти чушки.Капамата беше направена от най-възрастната жена баба Фиданка. Отмина времето когато ястията се правеха със строго определени неща. Нека да се правят традиционни,но да дадем път и на нови неща. А капамата ,която се предлага е интересна и навярно вкусна.
Анонимен коментира:
Да ,разбрах и точно Вашата идея ми хареса много. Иначе този и подобни модели съм видяла и при руските кулинарки.Даже съм регистрирана в руския сайт Поворёнок и там може човек да се наслади и на добра кулинария.
Анонимен коментира:
Здравейте!Рецептата ви е доста интересна И аз харесвам моделите на Валентина Зоркан.Правих питка без топче в средата,където поставих салата от рукола и чери домати с моцарела.Ще направя и вашия специалитет.Благодаря за идеята!
Анонимен коментира:
Много впечатляващи бисквитки.Непременно ще ги направя.Благодаря!