Reneta Petrova
Reneta Petrova
Чирак

Моите коментари

Reneta Petrova коментира:
Хубавото на тези хрупанки е, че може да се правят различни комбинации. Аз лично предпочитам да са ми перфектно нарязани, защото така мога да им сметна калориите и въглехидратите на парченце.
Reneta Petrova коментира:
А подсладителя къде го слагате? С него ли се прави карамелен сироп?
Reneta Petrova коментира:
Получи се уникално вкусно. добавих по още една лъжица от брашната, защото яйцата ми бяха големи. Ароматът, който се носи из стаята е супер апетитен.
Reneta Petrova коментира:
Варят ли се предварително ньоките?
Reneta Petrova коментира:
Стана уникално вкусен. Благодаря за хубавата рецепта.
Reneta Petrova коментира:
Ако се купи направо цедено мляко, какво количество трябва да е?
Reneta Petrova коментира:
А има ли значение в какво вино ще се маринова?
Reneta Petrova коментира:
А къде се слага сметаната?
Reneta Petrova коментира:
Аз я направих с 3 белтъка и 150мл олио. На вкус стана чудесна.
Reneta Petrova коментира:
На снимките се вижда, че се готви в тава на фурна, а в рецептата никъде не пише че се пече.
Reneta Petrova коментира:
Чудесна рецепта, изглежда супер красиво и също така е и вкусно. За пръв път готвя нахут и съм много доволна.
Reneta Petrova коментира:
Станаха супер, само солта не ми беше достатъчно, но това е въпрос на вкус.
Reneta Petrova коментира:
Колко вода се слага?
Reneta Petrova коментира:
Брашното от рожков може ли да се замести с бяло или ленено брашно?
Reneta Petrova коментира:
Става доста сполучливо. През ден я правя вкъщи. Хем е евтина, хем лесна, хем вкусна. Аз добавям малко повече мляко, за да стане по-хомогенна сместа, ни това зависи от гъстотата на изварата.
Reneta Petrova коментира:
Малко безсолна ми стана, но това е нормално вкъщи. Ще му отива и сусам. Благодаря за хубавата рецепта.
Reneta Petrova коментира:
Аз го направих с цели бутчета и стана супер.
Reneta Petrova коментира:
На мен ми се получи малко гъста яхния, почти като винен кебап. Много интересна рецепта. Пробвах я и със свинско месо, също е много добра.