Десислава Дончева
Десислава Дончева
Готвач

Моите коментари

Благодаря на Севда Андреева много хубава рецепта е пуснала ..... много вкусно беше
Страхотно изглеждат тези кремчета поздравления .... интересни привличащи окото
След като сме сложили морковите и лукът да се запържат , веднага слагаме и нарязаните чушки , пържат се малко за да останат леко хрупкави. А царевицата се слага след добавянето на сварения ориз. Царевицата е от консерва.
Това което написахте, че едва ли не съм откраднала снимката, че тази торта не съм я правила аз. За мен това е голяма обида, обида към голям труд който съм положила. Тази украса съм я правила с три различни рецепти. Правила съм три различни торти, но с една снимка на тази украса. Сложила съм трета снимка само заради вас да покажа че не лъжа.....
Според мен плетката от тесто отгоре ако е по гъста, ще се получи по - красиво и по - вкусно. Тъй като много преобладават вишните. Много бих желала да го направя, но за съжаление не е сезона.
Чудесно е, нито е омлет, нито е миш - маш , а е точно пържено сирене. Получените трохи са с много приятен лек вкус, дължащ се на прясното мляко и маслото.
Ами за това количество сос, трюфела който съм го използвала не идва натрапчив като вкус.
Страхотен вкус благодаря