Екатеринска
Екатеринска
Новак

Моите коментари

Екатеринска коментира:
Сготвих го. Не съм много очарована. Спести ми време ,но без задушения кромид лук е с друг вкус .Няма я сладостта ,дето дава лука.
Екатеринска коментира:
Измених малко рецептата в смисъл ,че размих брашното ,солта и червения пипер на кашичка със студеното мляко и го досипах накрая за сгъстяване. Не ми се пресече млякото и стана доста добре. Сложих и морков още в началото и чубрица с останалите подправки.
Екатеринска коментира:
Стана супер. Добавих малко сушени манатарки за аромат и сушен босилек.
Екатеринска коментира:
Сготвих като се водих от продуктите ,без да слагам джоджена. Сложих моркова със лещата в началото. Аз не запържвам нищо. Към края ,когато всички други продукти бяха готови ,сложих в купичка сол ,червен пипер ,черен пипер , две супени лъжици брашно и след разбъркване на сухо ,добавих студена вода и го разредих. Добавих в тенджерата и оставих да поври още десет минути. Стана много хубаво.
Екатеринска коментира:
Аз накрая като се свари, слагам в купичка солта , червения пипер /лют или не/ , черен пипер , джоджен , сушен магданоз , брашното. Обърквам ги и бавно добавям студена вода ,докато стане водна кашичка. После изсипвам в тенжерата и варя още десетина минути ,като разбърквам от време на време ,за да не загори. Вместо домат сложих доматено пюре и малко доматена салца с една мъничка щипка захар.
Екатеринска коментира:
Страхотна стана! Е добавих малко подправки към кима : малко черен пипер ,био къри -една щипка и сушен магданоз. Пресния магданоз сложих за украса при сервирането.