Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Всъшност самото разстение има доста вариации ето Ви част от тях : Trigonella arabica Trigonella caerulea – Полски сминдух; син сминдух; гъбена трева; сминдух Trigonella calliceras Trigonella corniculata Trigonella cretica Trigonella foenum-graecum – Градинския сминдух (сминдух, тилчец, чимен, пой, крива мерудия, рогата чубрица) Trigonella gladiata Trigonella hamosa Trigonella monantha Trigonella monspeliaca Trigonella orthoceras Trigonella polycerata Trigonella procumbens Trigonella purpurascens
Анонимен коментира:
Стана ми интересна рецептата за въпросният БОБ с праз , като и в нея има още една грешка , а именно ,,лютеницата' да чушки и домати се добавят както и евентуално някоя скилидка чесън , но лютеницата е пълна глупост, най-добрите подправки са разбира се: джоджен , чубрица , сминдух (смлян) , босилек, червен пипер за запръжката и ест. сол. Пробвайте и като го опитате , ще си пишем пак. Дописане от мен и Ви желая весели празници и Щастлива Нова Година !!!
Анонимен коментира:
Извинявам се за правописните грешки , просто пиша от телефон и е малко трудничко.
Анонимен коментира:
Здраейте , в ,,рецептата'' Ви има огромна глупост а именно : ,,сминдух - 8 бр. шушулки'' Сминдуха НЯМА шушулки!!!! У нас, стъблата и листата – изсушени и смлени са добавката известна като Сминдух. (Цитат от Уикипедия)
Анонимен коментира:
Обикновен, даже съкратен ГЮВЕЧ !!!
Анонимен коментира:
Здравейте, Тази рецепта е стара може би колкото бутилката от бира , представената от Вас е в ''стил УТИ'' т.е. мажеш , плескаш с каквото има и мяташ във фурната ... и каквото стане в случая едно голямо НИЩО, не забравяйте , че има хора които си купуват пиле веднъж на 2-3 месеца , не не съм от тях , собственник съм на няколко заведения в София и Варна , Сега за самата ,,рецепта'' чули сте или видяли нещо ама е многоо далече от истината. 1. НЕ натривайте самото пиле с подправки отвън , единственно мазнина (масло или олио) сол евентулно и малко червен пипер който също може да загори. Подправките се добавят малко преди да се извади от фурната със силиконова четка и се допича за кратко. Иначе всичко ще загори (както е видно и от снимките) 2. Използвайте качественна бира , моят съвет е да е тъмна примерно Гроуш или Гинес, ест. може да е Българска бира примерно Столично BOCK Beer, като използвате част от нея т.е. да има и една чаша за Вас ;) , в бирата могат да се добавят и подправки както и масло или друга мазнина въпрос на вкус, за гарнитура използвайте хубави картофи които могат да се пекат заедно с пилето повярвайте картофки запечени с малко бира и червен пипер са невероятно вкусни. Толкова от мен и да Ви е вкусно!!! същото може да се приготви и в тава като използвате само пилешки цели бутчета или друга част от пилето , бялото месо обаче изсъхва и не е особенно вкусно, пак въпрос на вкус ест.