Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Постен боб с праз лук на фурнапреди 5 годиниПостен боб с праз лук на фурнаПостен боб с праз лук на фурна12.12.2021БобВсъшност самото разстение има доста вариации ето Ви част от тях : Trigonella arabica Trigonella caerulea – Полски сминдух; син сминдух; гъбена трева; сминдух Trigonella calliceras Trigonella corniculata Trigonella cretica Trigonella foenum-graecum – Градинския сминдух (сминдух, тилчец, чимен, пой, крива мерудия, рогата чубрица) Trigonella gladiata Trigonella hamosa Trigonella monantha Trigonella monspeliaca Trigonella orthoceras Trigonella polycerata Trigonella procumbens Trigonella purpurascens
  • /Мария СимоваМария Симовапубликува на стената на: Анонименпреди 5 годиниЧетете преди да обиждате, който и да сте вие! https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%85
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Постен боб с праз лук на фурнапреди 5 години, преди 5 годиниПостен боб с праз лук на фурнаПостен боб с праз лук на фурна12.12.2021БобСтана ми интересна рецептата за въпросният БОБ с праз , като и в нея има още една грешка , а именно ,,лютеницата' да чушки и домати се добавят както и евентуално някоя скилидка чесън , но лютеницата е пълна глупост, най-добрите подправки са разбира се: джоджен , чубрица , сминдух (смлян) , босилек, червен пипер за запръжката и ест. сол. Пробвайте и като го опитате , ще си пишем пак. Дописане от мен и Ви желая весели празници и Щастлива Нова Година !!!
    • Мария Симова
      Мария СимоваА лютеницата Анонимен от какво се прави???? не е ли от чушки и домати?????
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Постен боб с праз лук на фурнапреди 5 годиниПостен боб с праз лук на фурнаПостен боб с праз лук на фурна12.12.2021БобИзвинявам се за правописните грешки , просто пиша от телефон и е малко трудничко.
  • /АнонименАнонименпубликува на стената на: Мария Симовапреди 5 години, преди 5 годиниАко всички рецепти са като ,,Постен Боб с праз лук на фурна'' не Ви препоръчвам да ползвата която и да е рецепта. Сминдуха бил на шушулки УеУе гоУем смех , ама така е като сте виждали всичко само в ,,пликче'' или на картинка. Кой ви е учил да готвите изобщо !?
    Та чак и ,,Мастър Шеф'' сигурно в един епизод или в такъв дето още не е заснет.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Постен боб с праз лук на фурнапреди 5 годиниПостен боб с праз лук на фурнаПостен боб с праз лук на фурна12.12.2021БобЗдраейте , в ,,рецептата'' Ви има огромна глупост а именно : ,,сминдух - 8 бр. шушулки'' Сминдуха НЯМА шушулки!!!! У нас, стъблата и листата – изсушени и смлени са добавката известна като Сминдух. (Цитат от Уикипедия)
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Зимна яхния със свинско, зеленчуци и горчицапреди 5 годиниЗимна яхния със свинско, зеленчуци и горчицаЗимна яхния със свинско, зеленчуци и горчица19.12.2018ЯхнияОбикновен, даже съкратен ГЮВЕЧ !!!
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Печено пиле с бира и глазирани зеленчуципреди 5 годиниПечено пиле с бира и глазирани зеленчуциПечено пиле с бира и глазирани зеленчуци18.12.2018Печено ПилеЗдравейте, Тази рецепта е стара може би колкото бутилката от бира , представената от Вас е в ''стил УТИ'' т.е. мажеш , плескаш с каквото има и мяташ във фурната ... и каквото стане в случая едно голямо НИЩО, не забравяйте , че има хора които си купуват пиле веднъж на 2-3 месеца , не не съм от тях , собственник съм на няколко заведения в София и Варна , Сега за самата ,,рецепта'' чули сте или видяли нещо ама е многоо далече от истината. 1. НЕ натривайте самото пиле с подправки отвън , единственно мазнина (масло или олио) сол евентулно и малко червен пипер който също може да загори. Подправките се добавят малко преди да се извади от фурната със силиконова четка и се допича за кратко. Иначе всичко ще загори (както е видно и от снимките) 2. Използвайте качественна бира , моят съвет е да е тъмна примерно Гроуш или Гинес, ест. може да е Българска бира примерно Столично BOCK Beer, като използвате част от нея т.е. да има и една чаша за Вас ;) , в бирата могат да се добавят и подправки както и масло или друга мазнина въпрос на вкус, за гарнитура използвайте хубави картофи които могат да се пекат заедно с пилето повярвайте картофки запечени с малко бира и червен пипер са невероятно вкусни. Толкова от мен и да Ви е вкусно!!! същото може да се приготви и в тава като използвате само пилешки цели бутчета или друга част от пилето , бялото месо обаче изсъхва и не е особенно вкусно, пак въпрос на вкус ест.
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest