Хрис Тина
Хрис Тина
Новак

Моите коментари

Хрис Тина коментира:
Направих ги вече два пъти. Много са вкусни. Аз използвам брашно от лимец и на моята фурна стават за 12 мин. на 170°
Хрис Тина коментира:
Много вкусно! Захарта смених с мед, нямах стафиди и вместо тях нарязах кайсия на кубчета, но се получи отлично ?
Хрис Тина коментира:
Нямаше месо, като на рецептата, нито кисели краставички, но и с шпеков салам се получи страхотно. Интересно хрупкаво тесто.
Хрис Тина коментира:
Страхотни станаха! Достраша ме да пека на 200°, че фурната ми малко прекалява. Затова пекох на 180, но с 10 минути повече
Хрис Тина коментира:
Правя ги с мед. Страхотни са. Стават и на бисквитки :)
Хрис Тина коментира:
Вече два пъти ги пробвам и два пъти ги загарям. 10 минути са много за моята фурна може би. Установих, че са ми най-вкусни, ако тестото е разточено много тънко, защото стават хрупкави. Така направих втория път и тогава и шест минути печене на 160 градуса се оказа много. Ще опитам отново, като си изям и тези :D