Sonya Simeonova
Sonya Simeonova
Помощник Готвач

Моите коментари

Sonya Simeonova коментира:
Радвам се, че ви е харесал! Благодаря за доверието! Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
И аз благодаря за отзива! Количеството сироп варира според предпочитанията, наистина.
Sonya Simeonova коментира:
Страхотна баклава! Имам въпрос: откъде мога да закупя сироп от фурми?
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря! И аз съм пробвала с ленено семе и с бадемово брашно. Друг път вместо пармезан, съм слагала крема сирене. Възможностите са много, според вкуса и предпочитанията. Наистина са чудесни. Поздрави и от мен!
Sonya Simeonova коментира:
Страхотно ястие, Ивана! Ще го сготвя при първа възможност! Поздраи!
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря, Габриела!
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря, Kristine!
Sonya Simeonova коментира:
Който има чувствително небце, ще го усети, останалите ще питат какво точно е :)
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря, Kristine! Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря! Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря, Йорданка! Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
Да, подходящ е за постите. Радвам се, че Ви харесва ! Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
Радвам се, че Ви е харесала! Благодаря за коментара! Правилно сте сложил една щипка, нужно е само колкото да се карамелизира лука.
Sonya Simeonova коментира:
Напълно съм съгласна! В случая обаче разполагах само с тях подръка. Благодаря за коментара, поправям се при следващото му готвене!
Sonya Simeonova коментира:
Благодаря, Росица!
Sonya Simeonova коментира:
Здравейте, Росица! За съжаление нямам снимка само на хляба. Качих още една снимка към рецептата, на която в горния ляв ъгъл се вижда част от него. Формата му е като тостерен хляб. Радвам се, че рецептата Ви е харесала! Благодаря за вниманието. Поздрави!
Sonya Simeonova коментира:
Следващия път непременно ще пробвам и Вашия вариант. Благодаря!