Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ella Alanova»Моите коментари
Ella Alanova
Ella Alanova
Новак

Моите коментари

Ella Alanova коментира:
По бабиното време са ползвали само зехтин!!!
Ella Alanova коментира:
Анджелина и Брад ли са ти критерий, Вуко? Че те кога да яли вкусотии като нашите.. Маат пържени компири от боклучавите вериги и гурметата в "изискани" ресторанти, ако изобщо яде нещо кокалестата г-жа. А колкото до лучника.. Аз бих го хапвала всякакъв - само да има кой да го направи.
Ella Alanova коментира:
Направих лазаня с лаваш преди да открия тази рецепта. Подправките, които сложих в каймата са чер пипер, червен пипер, кимион, кориандър и щипка канела. Дъното на тавата полях с бешамел и продължих - кора, бешамел /2-3 с.л./, кайма, кора..и т.н. разрязах на 4 и във фурната на долен реотан и вентилатор. Стана чудесна, мекичка и ароматна. Мислех да поръся кашкавал, отказах се.
Ella Alanova коментира:
И аз добавих вода, гъстичка стана сместа. А може би трябва да е гъста.., няма повече информация от автора
Ella Alanova коментира:
Таня е обяснила.
Ella Alanova коментира:
Благодаря, Tania Rusenova, за пояснението. Срещала съм рецепти с мътеница, а никой не каза разликата м/у мътеница и айран. Дори тук има рецепта за мътеница с равни части кисело мляко и вода. Сега ще прочета подробно рецептата и ще се престраша да я направя, но без захар. Ако стане и без мътеница .. Шегувам се ! Хубава седмица!
Ella Alanova коментира:
На туй не му ли се вика таратор ? "Мътеница с краставица".. Кой го измисли ? Що е то мътеница ?
Ella Alanova коментира:
лек без пари, но който не го знае скъпо струва