Анджелина и Брад ли са ти критерий, Вуко? Че те кога да яли вкусотии като нашите.. Маат пържени компири от боклучавите вериги и гурметата в "изискани" ресторанти, ако изобщо яде нещо кокалестата г-жа. А колкото до лучника.. Аз бих го хапвала всякакъв - само да има кой да го направи.
Направих лазаня с лаваш преди да открия тази рецепта. Подправките, които сложих в каймата са чер пипер, червен пипер, кимион, кориандър и щипка канела. Дъното на тавата полях с бешамел и продължих - кора, бешамел /2-3 с.л./, кайма, кора..и т.н. разрязах на 4 и във фурната на долен реотан и вентилатор. Стана чудесна, мекичка и ароматна. Мислех да поръся кашкавал, отказах се.
Благодаря, Tania Rusenova, за пояснението. Срещала съм рецепти с мътеница, а никой не каза разликата м/у мътеница и айран. Дори тук има рецепта за мътеница с равни части кисело мляко и вода. Сега ще прочета подробно рецептата и ще се престраша да я направя, но без захар. Ако стане и без мътеница .. Шегувам се ! Хубава седмица!
Моите коментари