Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Христо»Моите коментари
Христо
Христо
Новак

Моите коментари

Христо коментира:
Хлябът се надигна и после стана една огромна дупка в средата . Не знам каква е причината , но тцъ .. !
Христо коментира:
Колко време задушаваме месото и през какъв интервал добавяме зеленчуците ?
Христо коментира:
KОлко време съхне ?
Христо коментира:
Много добре се получиха. Аз лично не сложих топено сирене , а след като се позапекоха поръсих настърган на едро кашкавал и обратно във фурната за да се разтопи и запече.
Христо коментира:
Страхотно се получиха :) Наздраве .
Христо коментира:
Много вкусно ми се полчи . Хапнах си с удоволствие :)
Христо коментира:
Към лукът прибавям също пиперка нарязана на по- ситничко да се задуши.КОгато сипя и картофите и започне яденето да ври слагам и 5-6 скилидки чесън и малко преди да сложа разтвореното брашни сложих 6-7 зърна бахар. КОгато яденето е готово и спрем котона поръсвам с малко мляно черно пиперче..:) Успех на всички .
Христо коментира:
Много вкусен се получи бобякът. Единствено попрекалих с брашното ,но не е проблем .успех на всички .