Людмила

Иноватор
Моята стенаРецепти604Статии2СъветиКоментари177Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки17566
Людмила коментира:
Обикновено е заради маята. И на мен ми е отнемало повече време заради стара мая. Може и температурата да е причина. Но най често е от некачествена мая.
Людмила коментира:
Сиренето се приготвя по същата рецепта. И след нарязване се оставя да зрее в саламура от вода и сол, преварени, на литър вода две лъжици сол. Зрее на хладно, , може в хладилника, в изба. Съдовете за зреене може да са керамични, дървени или както в днешни дни в пластмасови кофи. Това е.
Людмила коментира:
Настърган на ситно суров в сместа без значение кога или сварен и смачкан, също е добре да се сложи на края в сместа
Людмила коментира:
Другите брашна са по две супени лъжици, няма как да са достатъчни, добавя се бяло брашно тип 500 до събиране тестото на топка
Людмила коментира:
Здравейте, да, бялото брашно е две чаши приблизително, не знам как е изпуснато в продуктите.
Людмила коментира:
Предполагам при всеки уред е различно, при мен е четири часа,ако не се лъжа, Делимано 50 в 1. Аз зареждам продуктите сутрин преди работа и вечер имаме готово ястие.
Людмила коментира:
Приблизително литър и малко. Извинявам се за закъснението в отговора.
Людмила коментира:
Чудесна идея, гъбата е много вкусна!