Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Новак

Моите коментари

Юстиниян Ясенов коментира:
Стана супер! Понеже нямах домат сложих чери доматче нарязано. Важно е да се импровизира в готвенето. Аз лично не обичам пиле с ориз ако ориза е без нищо и затова винаги си правя преди това малко лук с моркови на тиган запърженки и след това ги слагам към ориза.
Юстиниян Ясенов коментира:
Получи се супер! Благодаря За рецептата :)
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана много вкусно. Единствено аз обичам след като го сваря да го пресипя в тава и да го запека малко отгоре. Понеже сега е сезона на пресния чесън добавих малко пресен чесън (направо цели скалитки)
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана супер! Единственота разлика която добавих от себе си всъщност две разлики: малко пресен чесън настърган на ситно към плънката и накрая преди да ги извадя от фурната (5 минути някъде) настъргах кашкавал.
Юстиниян Ясенов коментира:
Супер рецепта . Благодаря
Юстиниян Ясенов коментира:
Рецептата е супер , супата стана много вкусна
Юстиниян Ясенов коментира:
За пръв път правя дробчета и по тази рецепта станаха супер. За пръв път правя и глазиран лук и той стана много вкусен.
Юстиниян Ясенов коментира:
Получи се много добре, но нямах праз и затова сложих кромид лук и няколко скалитки чесън.
Юстиниян Ясенов коментира:
За втори път я правя и стана уникална отново не сложих и вода само мляко и пустата канела пак я нямам :)
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана много вкусен уникален!
Юстиниян Ясенов коментира:
Направих го Получи се супер. Много вкусно!
Юстиниян Ясенов коментира:
Аз ги изпекох за около 17 минути нагорен и долен реотан с вентилатор на 250 градуса
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана много добре пекох ги във фурната на 250 градуса замразени направо от плика за около 17 минути
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана вкусно не е като едно време на баба ми, но е вкусно .
Юстиниян Ясенов коментира:
Отново го направих, този път нямах гъби и без гъби стана също толкова хубаво колкото и миналия път!