Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Новак

Моите коментари

Юстиниян Ясенов коментира:
Стана супер! Единственота разлика която добавих от себе си всъщност две разлики: малко пресен чесън настърган на ситно към плънката и накрая преди да ги извадя от фурната (5 минути някъде) настъргах кашкавал.
Юстиниян Ясенов коментира:
Супер рецепта . Благодаря
Юстиниян Ясенов коментира:
Рецептата е супер , супата стана много вкусна
Юстиниян Ясенов коментира:
За пръв път правя дробчета и по тази рецепта станаха супер. За пръв път правя и глазиран лук и той стана много вкусен.
Юстиниян Ясенов коментира:
Получи се много добре, но нямах праз и затова сложих кромид лук и няколко скалитки чесън.
Юстиниян Ясенов коментира:
За втори път я правя и стана уникална отново не сложих и вода само мляко и пустата канела пак я нямам :)
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана много вкусен уникален!
Юстиниян Ясенов коментира:
Направих го Получи се супер. Много вкусно!
Юстиниян Ясенов коментира:
Аз ги изпекох за около 17 минути нагорен и долен реотан с вентилатор на 250 градуса
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана много добре пекох ги във фурната на 250 градуса замразени направо от плика за около 17 минути
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана вкусно не е като едно време на баба ми, но е вкусно .
Юстиниян Ясенов коментира:
Отново го направих, този път нямах гъби и без гъби стана също толкова хубаво колкото и миналия път!
Юстиниян Ясенов коментира:
Разликата е, че този път нямах шалот и направих с пресен зелен лук. За любителите на колбасите може да си добавите и някакъв салам или шунка.
Юстиниян Ясенов коментира:
Получи се много добре и е много вкусно !
Юстиниян Ясенов коментира:
Уникална рецепта ! Получи се чудесен тиквеник !
Юстиниян Ясенов коментира:
Стана чудна. Не съм слагал стафиди нямах канела . И пропуснах водата само с мляко я направих.
Юстиниян Ясенов коментира:
Получи се много добре ?