Gabriela Fartsova
Gabriela Fartsova
Новак

Моите коментари

Gabriela Fartsova коментира:
Звучи много вкусно и съблазнително за любителите на сладкото. Тавичка с какви размери използвахте за тази доза?
Gabriela Fartsova коментира:
Пилешките късчета сурови ли са като се заливат с глазурата? И ако да, колко мънички трябва да са, за да се изпекат достатъчно за 20мин?
Gabriela Fartsova коментира:
На колко градуса се пече?
Gabriela Fartsova коментира:
Получи се ПРЕКРАСНО! Благодаря много!! В случая нямах бекон и запържих морков, нарязан като краставичките и краставичките в малко масълце. Препоръчвам горещо!!
Gabriela Fartsova коментира:
Изключително вкусно! Става за основно - подходящо за хора, като мен, които нямат нужда от мръвка, за да се нахранят. Става и прекрасна гарнитура към ястие с месо - като шпиковано свинско, пържоли и т.н. На мен лично ми хареса най-много когато обърках оризът със зеленчуците.
Gabriela Fartsova коментира:
Приготвих го преди два дни и до снощи не остана нищо! Прекрасна рецепта! Ще я ползвам отново, благодаря!
Gabriela Fartsova коментира:
При мен не успя да стигне до такава консистенция, че да мога да оформя топчета.