Приятелят ми, който сега прохожда в кухнята и още не знае копчетата на фурната я сготви вчера почти перфектно, което означава, че освен много вкусно е и лесно за изпълнение :)
Права си - аз като видях че стана гъсто (особено след като изстина стана доста гъст - може да съм объркала нещо, не знам - не ме бива много с готвенето) на другия ден го метнах пак на котлона добавих малко бульонче, кипнах го и стана екстра. Иначе наистина на мен ми беше вкусно без начение гъсто или не :)
Много ми хареса! Стана перфектно! И доста по-бърза отколкото очаквах.
Само че за начинаещи като мен "пека в умерена фурна" е някакъв китайски диалект ... колко градуса, колко време, как да разбера че е готово? Рецептата е написана малко мързеливата отгоре-отгоре. Наложи се да клеча пред фурната, да сменям градусите, да отварям постоянно и да опитвам ... може на някой да му е смешно, но който не го е готвил няма как да ги знае тези неща :) Слава Богу че беше що-годе лесна рецепта и повтарям СТАХОТНО ВКУСНА!!! Забележките ми са само към описанието.
Доста приятно беше макар че малко гъст ми стана соса но вината си е моя, а и го подлютих повече отколкото трябваше но дори въпреки тези 2 грешки които направих пак ми хареса. Предполагам, че следващия път ако внимавам повече ще стане още по-добре :)
Моите коментари