Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Скумрия на скара

Скумрия на скара

  • 17.06.12 03:02#1vladimir Petrovskivladimir PetrovskiНовакРегистрация: 14.06.12Град: СофияОтговори: 9Скумрия на скара Вземаме брой скумрии според броя на консуматорите.Измиваме под течаща вода и почистваме от вътрешностите.Отвън и отвътре натриваме с натрошена на ситно морска сол. Прибираме рибата на студено за не по малко от 5-6 часа. Изтръскваме от излишната сол и слагаме рибата на предварително загрята скара намазана с олио.

    По време на печенето поливам с лимонов сок.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.16 02:58#2Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Скумрия на скара Освен осолена трябва и да е намазана със олио иначе се залепва.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.16 08:37#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Скумрия на скара Допадна ми рецептата за скумрия в микровълнова и ще опитам, за да видя какво ще се получи.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.16 08:44#4ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Скумрия на скара Обичам риба на скара ,но никога няма да я готвя в МВ -на скара става вкусна и сочна без мазнина и накрая поливаме с лимонов сок - разкошна е с една бираОтговорОтговор с цитат
  • 15.07.16 07:23#5Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: Скумрия на скара малко зехтин, сол и черен пипер и директно на добре загрята скара първо откъм страната на кожата и после към месото (рибките цепя на две парчета)ОтговорОтговор с цитат
  • 15.07.16 08:57#6ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Скумрия на скара най вкусно е риба на скара с лимонче и бира това се казва вкусотия ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest