- 17.06.12 03:02#1Скумрия на скара Вземаме брой скумрии според броя на консуматорите.Измиваме под течаща вода и почистваме от вътрешностите.Отвън и отвътре натриваме с натрошена на ситно морска сол. Прибираме рибата на студено за не по малко от 5-6 часа. Изтръскваме от излишната сол и слагаме рибата на предварително загрята скара намазана с олио.
По време на печенето поливам с лимонов сок.ОтговорОтговор с цитат - 27.05.16 02:58#2от: Скумрия на скара Освен осолена трябва и да е намазана със олио иначе се залепва.ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 08:37#3от: Скумрия на скара Допадна ми рецептата за скумрия в микровълнова и ще опитам, за да видя какво ще се получи.ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 08:44#4от: Скумрия на скара Обичам риба на скара ,но никога няма да я готвя в МВ -на скара става вкусна и сочна без мазнина и накрая поливаме с лимонов сок - разкошна е с една бираОтговорОтговор с цитат
- 15.07.16 07:23#5от: Скумрия на скара малко зехтин, сол и черен пипер и директно на добре загрята скара първо откъм страната на кожата и после към месото (рибките цепя на две парчета)ОтговорОтговор с цитат
- 15.07.16 08:57#6от: Скумрия на скара най вкусно е риба на скара с лимонче и бира това се казва вкусотия ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest