Розмарин

  • 16.09.12 04:05#1даниела ивановаданиела ивановаНовакРегистрация: 16.09.12Град: КарнобатОтговори: 1РозмаринВ кулинарията розмаринът облагородява както сладки, така и солени ястия. Подходящ е за оризови пилафи, готвено с ядки, а също и като подправка за хляб, яйчен крем, сладолед, ястия от риба, дивеч, агнешко месо и др.
    Фино стрит се поставя в салати от моркови, картофи, зеле, домати.

    Доста популярна е сместа от равни части розмарин, салвия и риган. Нейното несравнимо ухание е чудесно допълнение соса за спагети или доматената заливка на пици.
    :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 09:39#2Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: РозмаринВсе по рядко го прибавям към ястията си нещо ми се натрапи като миризма.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 10:07#3VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: РозмаринИзползвах тези дни в рецепта за кекс със сирене и сушени домати и ми допадна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest