Розмарин

  • 16.09.12 04:05#1даниела ивановаданиела ивановаНовакРегистрация: 16.09.12Град: КарнобатОтговори: 1РозмаринВ кулинарията розмаринът облагородява както сладки, така и солени ястия. Подходящ е за оризови пилафи, готвено с ядки, а също и като подправка за хляб, яйчен крем, сладолед, ястия от риба, дивеч, агнешко месо и др.
    Фино стрит се поставя в салати от моркови, картофи, зеле, домати.

    Доста популярна е сместа от равни части розмарин, салвия и риган. Нейното несравнимо ухание е чудесно допълнение соса за спагети или доматената заливка на пици.
    :kiss:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.01.16 02:08#2Христо ПетровХристо ПетровНовакРегистрация: 07.01.16Град: КукоревоОтговори: 144от: Розмариназ използвам розмарин,когато приготвям заешко месоОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.16 09:43#3ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: РозмаринНе съм изпозвала розмарин.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.16 05:33#4Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: РозмаринМного ароматна и полезна подправкаОтговорОтговор с цитат
  • 25.02.16 11:19#5Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: РозмаринНе го харесвам като подправка и затова не го използвамОтговорОтговор с цитат
  • 31.03.16 10:21#6Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Розмаринпонякога за поръсване на тестени изделияОтговорОтговор с цитат
  • 31.03.16 11:57#7Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: РозмаринНе го обичам много, многоОтговорОтговор с цитат
  • 08.04.16 12:29#8PressyPressyЧиракРегистрация: 11.03.16Град: ЛовечОтговори: 118от: РозмаринРозмарин слагам на пилешко и картофки ! ОтговорОтговор с цитат
  • 18.04.16 10:57#9Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: РозмаринРядко го ползвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.16 01:21#10VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: РозмаринИзползвам го като правя хляб, фокача. Често слагам и на печено пиле с картофи.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.16 01:34#11Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: РозмаринРозмарина е със доста силен аромат ако се прекали не се получава ястие с хубав вкус и аромат.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.09.16 01:52#12Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: РозмаринОбичам всякакви подправки , но пак в нормални количества иначе както казва Ваня ако се прекали се губи основата на ястиетоОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 05:53#13Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: РозмаринИзползвам за пилешко месоОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 06:04#14Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: РозмаринМен лично не ми допада и рядко я използвам.Но за спагети в комбинация с други подправки може да пробвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 09:08#15Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: РозмаринНе ми допада,използвам го рядко.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.09.16 09:30#16Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: РозмаринИзползвам го рядко.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest