gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Adriyana - Adi в Gotvach.bg
Adriyana - Adi

Чирак
Моята стенаРецепти105Снимки129СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За мен
точки1772
Изпрати съобщение

Adriyana - Adiполучи точки за многократно използвана рецепта: Картофена салата с майонеза и червен лукпреди 5 месеца
Картофена салата с майонеза и червен лук31.01.2022Картофена Салата
Adriyana - Adiполучи точки за многократно използвана рецепта: Картофена салата с лук и майонезапреди 10 месеца
Картофена салата с лук и майонеза16.09.2021Картофена Салата
Adriyana - Adiполучи точки за многократно използвана рецепта: Обикновен чийзкейк с крема сиренепреди 2 години
Обикновен чийзкейк с крема сирене01.02.2021Чийзкейк
Adriyana - Adiсготви: Ярешко по пирдопскипреди 6 години
Ярешко по пирдопски29.02.2016Гювеч
Adriyana - Adiдобави рецептата: Бананови еклери с шоколадова декорацияпреди 6 години
Бананови еклери с шоколадова декорация29.02.2016Еклери
Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Забулени кренвиршчетапреди 6 години
Забулени кренвиршчета29.02.2016Кифлички
Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Ярешко по пирдопскипреди 6 години
Ярешко по пирдопски29.02.2016Гювеч
Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Пролетна лазаня от тиквичкипреди 6 години
Пролетна лазаня от тиквички29.02.2016Лазаня
Adriyana - Adiдобави форумната тема: Колко да стерилизираме боба в консерви?преди 6 годиниСварих миналогодишен боб с цел да не престоява прекалено много. Стерилизирах го 3 часа. Запечатан, поел въздух и пак вкиснал... беше като газиран. Вие колко време стерилизирате?
Adriyana - Adiдобави форумната тема: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?преди 6 годиниМного лесно - с изваряване на бавен огън. Стара и вечна рецепта! - Чисто новите съдове ги накисвате с вода и ги слагате на слаб огън да заврат и да се доварят още поне 40-тина минути. След това може спокойно да ги тествате по мъжа си
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest