• /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Използвате ли центрофуга за зеленчуци?преди 5 годиниНещо толкова просто, което спестява много нерви и време в дебнене на марулята да се отцеди, магданоза да изсъхне още малко за фризера и спанака да се отърси от цялата вода. Струва по-малко от 10лв., а се изплаща бързо особено за зеленоядците Който не се е снабдил с това е време да го направи
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Миксер със таймсейвър №1!преди 5 годиниНезаменим помощник за любителите сладкари! Аз ползвам такъв, който може да се откачи от стойката, 450 вата и съм супер доволна от времето, което ми спестява. А вие?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Каква Съдомиялна използвате и какви препаратипреди 5 годиниСъдомиялната има много предимства - най-важното е, че спестява много време, после ток и вода. Последното най-ценя. моята е Уърпул за 13 комплекта. Ползвам най-евтините таблетки на пазара от Кауфланд, комбинирани с хубав гланц и сол. Супер доволна съм.
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Защо се трият коментари, когато са конкретно зададени към състава на ястиятапреди 5 годиниДавам пример: в рецептата пише "сметана", никъде в начина на приготвяне не е подсказано какъв тип е тя, но при въпроса "течна" или заквасена, се отхвърля с обяснение "НЕ Е ПО ТЕМАТА". Кое тогава би било по темата?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Обезсмисля ли ти се трудът?преди 5 годиниМоля администратора обърне внимание на това!!! Обезсмисля се до толкова, че се отхвърлят: снимки без конкретно обяснение, изтриват се коментари с конкретни въпроси към дадени рецепти - доста важни по отношение на съставките с обяснението, че не са по темата и подобни такива... Иначе се надявам, че всеки, тествал рецептите ми би доказал, че труда ми не е безсмислен. Успех на всички!
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Шоколад с мента - класика или отживелица?преди 5 годиниШоколадът с мента съществува от почти момента, в който шоколада става познат за света. Според мен обаче, вече е леко банален, а много го харесвам. Ще се радвам да споделите опита си с разнообразяването му.
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: Предстои Тодоровден. Какво да приготвим за конския празник?преди 5 годиниМоже би ще намерим предложения за морковени специалитети? Очаквам с нетърпение Дайте традиционни рецепти за Тодоровден
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави форумната тема: С какво сладко изкушение да се почерпим за 3-ти март?преди 5 годиниЗа всеки празник има по някой характерен десерт, а за най-важният в историята ни- нашето Освобождение не намерих нищо характерно. Имате ли предложения?
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави рецептата: Картофи с бекон и ементалпреди 5 годиниКартофи с бекон и ементалКартофи с бекон и ементал29.02.2016Свинско месо
  • /Adriyana - AdiAdriyana - Adiдобави рецептата: Спанак за всички сезонипреди 5 годиниСпанак за всички сезониСпанак за всички сезони29.02.2016Спанак