Adriyana - Adi
Чирак
Моята стенаРецепти105Снимки130СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776
- Adriyana - Adiдобави форумната тема: С какво сладко изкушение да се почерпим за 3-ти март?преди 9 годиниЗа всеки празник има по някой характерен десерт, а за най-важният в историята ни- нашето Освобождение не намерих нищо характерно. Имате ли предложения?
- Adriyana - Adiдобави рецептата: Картофи с бекон и ементалпреди 9 годиниКартофи с бекон и ементал29.02.2016Свинско месо
- Adriyana - Adiдобави рецептата: Спанак за всички сезонипреди 9 годиниСпанак за всички сезони29.02.2016Спанак
- Adriyana - Adiдобави рецептата: Агнешко по Талъсъмскипреди 9 годиниАгнешко по Талъсъмски29.02.2016Печено агнешко
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Кекс със стафиди и портокалови коричкипреди 9 годиниКекс със стафиди и портокалови корички05.04.2012КексПортокаловата кора не е ли необходимо да се бланшира предварително, за да отпадне горчивината ? - кое точно "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Пилешки бутчета с горчицапреди 9 годиниПилешки бутчета с горчица21.01.2014Пилешки бутчетаизглежда вкусно, сметаната течна или заквасена е? и от колко процента? - кое "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Американски шоколадов кекспреди 9 годиниАмерикански шоколадов кекс28.01.2015КексШоколада специален ковертюр ли да бъде, или обикновен натурален? - кое "НЕ Е ПО ТЕМАТА", г-н/ г-жо Администратор?
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Печено пиле с чеснова коричкапреди 9 годиниПечено пиле с чеснова коричка22.08.2020Печено пилеКолко време се пече и на колко умерена фурна?
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Пилешки филенца с кърипреди 9 годиниПилешки филенца с къри13.04.2011Пържено пилеМагданоза не прегаря ли и не се ли отделя от панировката и къде е на снимката?
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Пилешко кърипреди 9 годиниПилешко къри20.11.2011Къри400 мл доматен сос? Какъв да бъде?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest