Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?
- 29.02.16 01:06#1Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?Отговора е твърде лесен! - Със Сол! Да, загрявате тенджерата на слаб котлон и посипвате обилно със сериозен слой сол. Хубаво го разхождате по дъното и стените и готово!ОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 02:34#2от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?Идеята е много добра и не съм пробвала, но ще опитам.ОтговорОтговор с цитат
- 15.03.16 10:41#3от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?А аз ги хвърлям Трябва да пробвам ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.16 09:01#4от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?после тенджерата трябва ли да се нагрява още на котлона, измива ли се докато е гореща или се изчаква да се охладиОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 04:14#5от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?Страхотна идея, за която благодаря ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 06:57#6от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?Виж ти ,не бях чувала.Благодаря за съвета,вече заминаха няколко на боклука.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 09:43#7от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?още днес ще пробвамОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 04:58#8от: Знаете ли как да направите старата си очукана тенджера в незалепваща незаменима помощница?ще трябва да се пробва, че повечето ми вече загарятОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest