Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?
- 29.02.16 01:11#1Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?Много лесно - с изваряване на бавен огън. Стара и вечна рецепта! - Чисто новите съдове ги накисвате с вода и ги слагате на слаб огън да заврат и да се доварят още поне 40-тина минути. След това може спокойно да ги тествате по мъжа си ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.16 09:23#2от: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?Благодаря за инфото ,не го знаех как се тества по мъжа ха ха :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 04:12#3от: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?Не знаех че така става, благодаря за информацията. А защо пък по-мъжа да се тества ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 07:00#4от: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?Знам само за глинените съдове,не знаех ,че порцелана и стъклото имат нужда от допълнително закаляване.До сега съм си ги ползвала така и не са се чупили.ОтговорОтговор с цитат
- 13.07.16 11:02#5от: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?така си закалих сача преди седмицаОтговорОтговор с цитат
- 14.07.16 06:30#6от: Знаете ли как да калите стъклените и порцелановите си съдове?Благодаря за информацията, не знаех , че трябва да се закаляватОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest