- 29.02.16 01:16#1Колко да стерилизираме боба в консерви?Сварих миналогодишен боб с цел да не престоява прекалено много. Стерилизирах го 3 часа. Запечатан, поел въздух и пак вкиснал... беше като газиран. Вие колко време стерилизирате?ОтговорОтговор с цитат
- 29.02.16 10:02#2от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Има значение след варене на каква температура ще изстива.Да не е топло като цяло времето.Нарича се бомбаж или бомбиране.Има ли семки,люспи .. всичко това е предпоставка за вкисване плюс топло време.ОтговорОтговор с цитат
- 29.02.16 10:08#3от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Да времето е от огромно значение както за боба така и за граха.Много лесно се бомбардират.ОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 08:12#4от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Не по-малко от два часа, и то хубаво да ври. Същото се отнася за граха и за зеленият фасул.ОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 08:17#5от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Не само грах и боб.Патладжан,тиквички,домати,чушки.И като го видиш,че се е запенило и мъкаааа,чак ти се реве. :cry:ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.16 09:21#6от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Защо да варим, като има замразени зеленчуци и са добри за готвене ,на мен лично ми харесват Вече не варя буркани по 2 часа ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 01:09#7от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Аз го замразявам.ОтговорОтговор с цитат
- 20.06.16 05:47#8от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Аз до сега не съм консервирала боб. Винаги си купувам от магазина и си го варя, а иначе ще е хубаво да е готов само да се готви, но не ми се занимава, пък и ако не го сваря като хората и се съсипе...ОтговорОтговор с цитат
- 03.08.16 01:15#9от: Колко да стерилизираме боба в консерви?Бобът си е най-вкусен когато се свари пресен.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest