- 18.12.10 01:54#1Храни, които възбуждат сексуалния апетитОсвен ясните шоколад, стриди, целина, ягоди, мед и т.н., някои може ли ми каже изпитан афродизиак, който доказано възбужда сексуалния апетит? :blush:
От личен опит ми се струва, че кърито е една такава "палава" подправка...ОтговорОтговор с цитат - 22.02.11 04:52#2от: Храни, които възбуждат сексуалния апетит Всяка храна възбужда, достатъчно е човека до теб да те възбужда. Не се надявай на храна, това са приказки.ОтговорОтговор с цитат
- 30.07.11 11:00#3от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитПо една супена лъжица олио от люцерна преди ядене - аз не съм го пробвал, понеже не ми е нужно, но така пише в старите книги.ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.12 06:12#4от: Храни, които възбуждат сексуалния апетит...глупости на таркалета... няма такава храна ! Човека до теб е истината !ОтговорОтговор с цитат
- 03.04.13 12:21#5от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитКопъра съдържа фитоестроген и може да се използва за стимулация на сексуалните желания при жени естествено.Но за мъже не знам.Пробвай с билки,не с храни.ОтговорОтговор с цитат
- 28.08.13 02:48#6от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитмагданозче му е майката аз моя така си го третирам без той дори да подозира но осетих ефекта :y: ОтговорОтговор с цитат
- 07.12.15 08:42#7от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитКаквото и да говорим, чесънът си остава най-силният афродизиак ОтговорОтговор с цитат
- 13.12.15 08:48#8от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитАвокадо,нар,чесън,банани,папая,люти чушки,шоколад,пчелен мед,скариди и вино! :love:ОтговорОтговор с цитат
- 25.01.16 01:45#9от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитвсичко може стига да не преядете че тогава ако знаиш какъв мерак ти идва...само за спане хаха ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 03:50#10от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитХахах не вярвам на тези неща. Не мога да си представя как една храна, ще ми създаде сексуален апетит ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 12:20#11от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитЧувала съм за магданоза ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 09:05#12от: Храни, които възбуждат сексуалния апетитМагданоз с кисело мляко- дай на мъжа си да яде и после.... ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest