Gotvach.bg»Форум»Консервиране на храни»Бланширане на зеленчуци

Бланширане на зеленчуци

  • 21.12.10 04:50#1КрасимираКрасимираРегистрация: 01.11.10Град: -Отговори: 2Бланширане на зеленчуциИскам да ви попитам дали бланширате зеленчуците преди да ги замразите и как точно процедирате?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.11 11:47#2Татяна АнгеловаТатяна  АнгеловаРегистрация: 06.01.11Град: -Отговори: 2от: Бланширане на зеленчуциpalase :Искам да ви попитам дали бланширате зеленчуците преди да ги замразите и как точно процедирате?
    Здравей. От години си прибирам зеленчуци във фризера и съм се убедила , че не всеки зеленчук трябва да се бланшира. От опит не бланширам : тиквички, грах, чушки, карфиол. Но задължително подготвям предварително: зелен фасул, патладжан,гъби.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.16 05:24#3Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Бланширане на зеленчуциВъв фризер аз бланширам зелен пипер, спанак, зелен фасул и до сега съм нямала проблеми.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.16 11:45#4Христо ПетровХристо ПетровРегистрация: 07.01.16Град: КукоревоОтговори: 144от: Бланширане на зеленчуциИ аз бланширам само зелен фасул,грах,спанакОтговорОтговор с цитат
  • 13.01.16 02:03#5Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Бланширане на зеленчуциАз бланширам тиквички, зелен фасул, спанак и след това ги поставям във фризера.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.16 02:44#6Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Бланширане на зеленчуциГрах и спанак.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.16 09:18#7Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Бланширане на зеленчуциЧушки, спанак, зелен фасул,задължително бланширам.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 01:21#8Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Бланширане на зеленчуциМного зеленчуци не бланширам, а направо ги слагам във фризера.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.16 08:12#9Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Бланширане на зеленчуции без да бланширам, само измивам, подсушавам, нарязвам и слагам в полиетиленови торбички и замразявам, надписвам си кога са замразениОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest