- 21.12.10 04:50#1Бланширане на зеленчуциИскам да ви попитам дали бланширате зеленчуците преди да ги замразите и как точно процедирате? ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.11 11:47#2от: Бланширане на зеленчуциpalase :Искам да ви попитам дали бланширате зеленчуците преди да ги замразите и как точно процедирате?
Здравей. От години си прибирам зеленчуци във фризера и съм се убедила , че не всеки зеленчук трябва да се бланшира. От опит не бланширам : тиквички, грах, чушки, карфиол. Но задължително подготвям предварително: зелен фасул, патладжан,гъби.ОтговорОтговор с цитат - 08.01.16 05:24#3от: Бланширане на зеленчуциВъв фризер аз бланширам зелен пипер, спанак, зелен фасул и до сега съм нямала проблеми.ОтговорОтговор с цитат
- 10.01.16 11:45#4от: Бланширане на зеленчуциИ аз бланширам само зелен фасул,грах,спанакОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 02:03#5от: Бланширане на зеленчуциАз бланширам тиквички, зелен фасул, спанак и след това ги поставям във фризера.ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 02:44#6от: Бланширане на зеленчуциГрах и спанак.ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 09:18#7от: Бланширане на зеленчуциЧушки, спанак, зелен фасул,задължително бланширам.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 01:21#8от: Бланширане на зеленчуциМного зеленчуци не бланширам, а направо ги слагам във фризера.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 08:12#9от: Бланширане на зеленчуции без да бланширам, само измивам, подсушавам, нарязвам и слагам в полиетиленови торбички и замразявам, надписвам си кога са замразениОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest