Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Татяна Ангелова в Gotvach.bg
Татяна Ангелова
Новак
Моята стенаРецепти1СнимкиСтатииСъветиКоментари4Форумни теми2Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки2
- Татяна Ангеловадобави коментар към: Кога трябва да се пресече киселото зеле?преди 5 годиниКога трябва да се пресече киселото зеле?29.10.2015Зелето не се пресича с натриев бензоат , защото се променя цвета и вкуса, а също така и сокът не ства за пиене. Пресича се с калиев сорбат / продава се във веригите за хр. стоки/.
- Татяна Ангеловагласува за: Бърза и свежа салата с левурда и маслинипреди 6 годиниБърза и свежа салата с левурда и маслини05.05.2019Зелена салата
- Татяна Ангеловадобави коментар към: Свински джолан в гювечпреди 6 годиниСвински джолан в гювеч07.01.2020Свинско печеноТоку що го наредих в глинен съд-използвам таджин.Само сини сливи не сложих, просто тази комбинация плод- месо в дома ми не се харесва.Ще снимам готовото творение.
- Татяна Ангеловагласува за: Свински джолан в гювечпреди 6 годиниСвински джолан в гювеч07.01.2020Свинско печено
- Татяна Ангеловасготви: Свински джолан в гювечпреди 6 годиниСвински джолан в гювеч07.01.2020Свинско печено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest