Лого
  • Рецепти
  • Мрежата
  • Статии
  • Игра
  • Магазин
1
Вход
gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Татяна Ангелова»Единичен статус #828175
Tatyana Angelova
Tatyana  Angelova
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари4Форумни теми2Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки2
  • Татяна  АнгеловаТатяна Ангеловадобави коментар към: Кога трябва да се пресече киселото зеле?преди 3 годиниКога трябва да се пресече киселото зеле?Кога трябва да се пресече киселото зеле?29.10.2015Зелето не се пресича с натриев бензоат , защото се променя цвета и вкуса, а също така и сокът не ства за пиене. Пресича се с калиев сорбат / продава се във веригите за хр. стоки/.
    Харесва ми
    Сподели:
    Facebook
    Pinterest
Платени ПубликацииРекламаНай-новотоЗащо да се регистрирамНай-често задавани въпросиКонтактиРазмяна на линкове

Популярно

Храни, които образуват слуз в тялотоХрани, които образуват слуз в тялото1
Здравословни ли са или не замразените храниЗдравословни ли са или не замразените храни
Как се прави саламура за сиренеКак се прави саламура за сирене2
Диета с житоДиета с жито
Храни за бърза детоксикация на тялотоХрани за бърза детоксикация на тялото1
Най-мощният лек при упорита кашлица и бронхитНай-мощният лек при упорита кашлица и бронхит2

Активни днес

marcheva14marcheva14
Veronika MihailovaVeronika Mihailova
JuliyaJuliya
Stanislava ValkovaStanislava Valkova
Rositsa PetrovaRositsa Petrova
Albena AtanasovaAlbena Atanasova
Maria BojilovaMaria Bojilova
LiudmilaLiudmila
Лого
Наслаждавай се на вкусната храна със съветите на Gotvach.bg. Готви с хиляди кулинари от всички краища на страната!
Свържете се с нас: gradbg@gmail.com
2009 - 2023 © - Gotvach.bg
Общи УсловияПоверителностБисквитки