Мезе от пилешко месо

  • 21.02.13 11:04#1vladimir Petrovskivladimir PetrovskiНовакРегистрация: 14.06.12Град: СофияОтговори: 9Мезе от пилешко месоПилешко месо го накъсваме на дребно.Нарязваме на ситно кромид лук и запръжваме на не много силен огън..Прибавяме накиснати в подсолена вода гъби, нарязана на ситно люта чушка, кръгчета от стебло на праз лук,скилидки чесън,магданоз,целина нарязана на ситно..
    Объркваме продуктите и изсипваме в тавичка за печене.Заливаме с 1-2 яйца разбъркани с малко брашно, лъжичка кисело мляко, щипка сода.Печем във фурна при температура -200 градуса , до готовност.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.16 02:22#2Деси МариноваДеси МариноваГотвачРегистрация: 05.01.16Град: КозлодуйОтговори: 247от: Мезе от пилешко месоЩе го пробвам. ОтговорОтговор с цитат
  • 08.01.16 08:37#3Мария БеженарМария БеженарНовакРегистрация: 07.01.16Град: БургасОтговори: 20от: Мезе от пилешко месои аз ще го пробвамОтговорОтговор с цитат
  • 19.01.16 12:07#4Татяна ДимитроваТатяна ДимитроваНовакРегистрация: 07.01.16Град: ХасковоОтговори: 71от: Мезе от пилешко месоС лютата чушка малко по-пикантно ще е, но пък е мезе - ще изпива повече питиета :wink:ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.16 04:28#5Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваМастър ШефРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Мезе от пилешко месоТази рецепта, определено ми хареса. Не съм я правила, но ще пробвам. :y:ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.16 10:37#6Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Мезе от пилешко месоИнтересна рецепта ще я пробвам. А аз за мезе от пилешко филе почти винаги приготвям панирани пилешки хапки със сос от кисело мляко, майонеза и чесън на прах.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.16 10:49#7Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 407от: Мезе от пилешко месоАз приготвям мезе с пилешки гърди (700 гр.) - нарязвам ги, овкусявам ги с черен пипер, сол и ги изпържвам. Пресовам 2 скилидки чесън и добавям соев сос. В получената чеснова марината овалвам изпържените пилешки хапки и ги оставям така за 2 часа сместа да попие. Мезето се сервира студено.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 09:07#8Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваГуруРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 504от: Мезе от пилешко месоНаистина рецептата е интересна!Струва си де се опита!ОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.16 10:14#9ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Мезе от пилешко месоСтрува си да се пробва. ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.16 11:58#10Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваГуруРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 504от: Мезе от пилешко месоРецептата е интересна и си струва да се опита.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.16 10:23#11Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър ШефРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 481от: Мезе от пилешко месоСварено пилешко месо,накъсано на конци,горчица,майонеза и черен пипер.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.09.16 10:31#12Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1009от: Мезе от пилешко месоКато мезе пилешкото най ми харесва когато е панирано с много корнфлейкс, така се изпива доста бира.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.16 08:21#13Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Мезе от пилешко месоМного хубава идеяОтговорОтговор с цитат