- 08.11.13 12:25#1Пържоли в гювечКупих си гювеч, който обаче още не съм използвала. Смятам първият ми е опит да е със свински пържоли с гъби и топено сирене.
Може ли да ми кажете какви пържоли да купя и каква марината да използвам. За да стане месото по-крехко колко време да ги пека във фурната? Като цяло нека това да е тема за различни вкусни гювечи - какви продукти се използват, техники и т.н.
Благодаря предварителноОтговорОтговор с цитат - 12.01.16 04:12#2от: Пържоли в гювечЗа марината на пържолите слагам червен пипер, чубрица, черен пипер, сол, соев сос. В гювеч най-отдолу редя тънък слой картофи, пържоли, гъби, топено сирене и завършвам отново с тънък слой картофи. Пека във фурна ( но да не е предварително загрята) на 200 градуса около 2 часа.ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 01:42#3от: Пържоли в гювечОбожаваме всичко приготвено в гювеч, отскоро сме фенове на Банска капамаОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 03:03#4от: Пържоли в гювечЗа мен една от добрите комбинации е пържоли, гъби, топено сирене, лук, моркови, сол, черен пипер, подправки/ според вкуса/.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 01:32#5от: Пържоли в гювечЩе пробвам рецептата на Мариела :y:ОтговорОтговор с цитат
- 24.03.16 05:37#6от: Пържоли в гювечОбожавам пържоли в гювечОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 11:48#7от: Пържоли в гювечПравя ги като Мариела, стават много вкусни.ОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 11:17#8от: Пържоли в гювечЛюбимите ми.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest