Rosi Stoyanova

Дарт Вейдър
Моята стенаРецепти1348СнимкиСтатии565Съвети164Коментари71Форумни теми1Постове във форума5За мен
точки514
Изпрати съобщение

Rosi Stoyanovaгласува за: Сладкиш Кугелхупф със стафидипреди 2 дни
Сладкиш Кугелхупф със стафиди06.03.2021Кекс
Rosi Stoyanovaгласува за: Сочни медени мъфини с портокалов ароматпреди 2 дни
Сочни медени мъфини с портокалов аромат06.03.2021Мъфини
Rosi Stoyanovaгласува за: Лазаня с пилешко месо и гъбипреди 2 дни
Лазаня с пилешко месо и гъби06.03.2021Лазаня
Rosi Stoyanovaгласува за: Камамбер със сладко от боровинки и чипс от хлябпреди 2 дни
Камамбер със сладко от боровинки и чипс от хляб06.03.2021Печено Сирене
Rosi Stoyanovaгласува за: Ягоди в розов шоколадпреди 2 дни
Ягоди в розов шоколад06.03.2021Други Десерти
Rosi Stoyanovaгласува за: Разкошен лучникпреди 2 дни
Разкошен лучник06.03.2021Лучник
Rosi Stoyanovaгласува за: Пиле яхния с картофи и зелен фасулпреди 1 месец
Пиле яхния с картофи и зелен фасул04.02.2021Яхния
Rosi Stoyanovaгласува за: Най-добрите храни и средства срещу съсирване на кръвтапреди 1 месец
Най-добрите храни и средства срещу съсирване на кръвта04.02.2021Кое за какво е полезно
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 месецСкъпи Кулинари,
от днес (04.02 - 15.02) обявяваме новата ни тематична седмица и тя ще бъде тематична за следните рецепти:
- пълнен лук;
- салати с киноа;
- панирано пиле;
- рецепти със свински крачета;
- безглутенов хляб;
- рецепти с чиа;
- фъч;
- брауни;
- напукани сладки;
- шоколадов пудинг;
- бадемова торта;
На 13, 14 и 15 февруари тематични ще бъдат и всички рецепти за Свети Валентин и Трифон Зарезан, които са подходящи за един от двата празника.
Всяка тематична рецепта продължава да носи 26 точки.
поздрави,
Готвач- Мария БожиловаНе разбирам какви са критериите, но тази и много други рецепти не се различават от моята.https://recepti.gotvach.bg/r-132825-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BE_%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8?p=1Харесва миОтговор
AdminМария, гледайте си във вашата паничка. След като редаторките така са преценили, значи е така. Горната рецепта не е тематична също. Ето да видите как изглежда едно брауни: https://www.google.com/search?q=%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8&sxsrf=ALeKk02cZ8pAtT8bGpS4y66b0jPWUYoP6Q:1613042483576&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwilt_bB2-HuAhVPyhoKHZcfDSoQ_AUoAXoECAYQAw&biw=1920&bih=937Харесва ми1
- Анелия ТерзиеваЗдравейте, добавих следната рецепта,но не се категоризира като брауни : https://recepti.gotvach.bg/r-168582-%D0%91%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D1%81_%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8. Може ли да ми кажете защо.Благодаря!Харесва миОтговор2
AdminНа Анелия рецептата си е брауни и е коригирана, нищо че са кексчета. На Мария не е брауни, нито прилича на такова, затова остава и сменено името.Харесва ми1
Мария БожиловаИ аз имам въпрос за Брауни но нямам отговор защо не се счита за Брауни.Харесва ми
- Мария БожиловаЦелият сладкиш е кафяв, това може да се види и от начина на приготвяне и от снимките.2/3 от сместа, която се използва за глазурата е в блата.Блатът е кафяв, глазурата е кафява.Няма бял или друг цвят блат.Незнам защо се вижда в друг цвят.Харесва миОтговор
Rositsa IvanovaМоля да проучите сама разликата между брауни и какаов сладкиш примерно...Не е важно само да е просто кафяв сладкиш, за да го наричате брауни.Харесва ми1
- Всички коментари
Rosi Stoyanovaполучи точки за многократно използвана рецепта: Мусака с картофи, кайма и доматипреди 2 месеца