Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимки3СтатииСъветиКоментари4Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки38
- Анонименсготви: Шоколадово руло с бананипреди 1 годинаШоколадово руло с банани27.06.2019Сладки рула
- Анонименсготви: Питки със сирене и кисело млякопреди 1 годинаПитки със сирене и кисело мляко05.01.2011Хлебчета
- Анонименсготви: Пиле с оризпреди 1 годинаПиле с ориз04.03.2015Ориз на фурна
- Анонименсготви: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 1 годинаПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на фурна
- Анонименсготви: Катми по родопскипреди 1 годинаКатми по родопски21.03.2016Катми
- Анонимендобави коментар към: Сватбена погачапреди 1 годинаСватбена погача24.04.2013ПогачиМного е красива погачата
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаЗдравейте,
от днес имаме нови тематични седмици (24.07 - 6.08) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- доматени супи;
- ризото с морски дарове;
- ризото с риба;
- разядки с патладжан;
- предястия с патладжан;
- кекс с тиквички;
- хляб с оризово брашно;
- сладкиши със сливи;
- пай със сливи;
- десерти с къпини;
- сладко за диабетици;
- десерти за диабетици;
- сорбе;
- италиански домашен сладолед;
- карамелен сладолед;
- мелби;
- студен чай;
- безалкохолни коктейли;
- айс-кафета;
Всяка тематична рецепта ще ви носи цели 30 точки!
Зададените рецепти през това време ще ви носят 35 точки!
поздрави
Gotvach.bg - Анонимендобави коментар към: Плодов десерт с пъпешпреди 1 годинаПлодов десерт с пъпеш18.07.2019Други десертиИзглежда прекрасно сигурно е много вкусно ?
- Анонимендобави в любими: Плодов десерт с пъпешпреди 1 годинаПлодов десерт с пъпеш18.07.2019Други десерти
- Анонимендобави снимка към: Детска торта Африкапреди 7 години, преди 7 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
снимката е вече задължителна, всеки има телефон и може да снима какво е приготвил. Относно кулинарната стойност, ако добавите рецепта за пържени картофи или филия намазана с лютеница, също няма как да бъде одобрена. Все пак една рецепта трябва да научи този, който я чете, на нещо, т.е. да има някаква реална стойност.Харесва ми1