Моите коментари

Rosi Stoyanova коментира:
Да, зелето е прясно :)
Rosi Stoyanova коментира:
Захарта трябва да се разтвори напълно, а течността да се редуцира леко
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, за тези соленки не се използва набухвател, в необходимите продукти не е посочен
Rosi Stoyanova коментира:
Никъде не пише, че е вегетарианска :) Споменато е, че могат да бъдат направени и във вегетариански вариант
Rosi Stoyanova коментира:
От големите тави на фурната
Rosi Stoyanova коментира:
Може би е трябвало да добавите още малко брашно и да отцедите тиквичките хубаво от течността
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, може да го изпечете и в хлебопекарната, ако желаете :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, обикновено не е необходимо да се загрява предварително уредът :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, никъде в рецептата не се споменава олио, а разтопена мас/маргарин, които са упоменати в необходимите продукти.
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, може да вложите и друг вид тахан, гледайте да е с неутрален вкус и ще се получи супер :)
Rosi Stoyanova коментира:
Вижте предпоследното изречение - Добавяме малко топла вода и готвим 15 минути.
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, другите продукти са в по-големи количества и затова пюрето не е толкова много, но ако решите, може да го намалите според вкуса си :)
Rosi Stoyanova коментира:
Привет, може би не е добра идея да го оставяте за цяла нощ... Също така, забележете, че е упоменато - преди да се използва, кремът се разбиване отново с миксер на висока скорост, за да стане пухкав :)
Rosi Stoyanova коментира:
Да, участват :) В края на рецептата е посочено - Сервират се парчетата заек с по 2-3 лъж. от соса и нарязаните сварени яйца.
Rosi Stoyanova коментира:
Привет, в по-големите вериги хранителни би трябвало да откриете пшенично нишесте :)
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, в тази рецепта не са предвидени ябълки :) Няма ги нито в необходими продукти, нито в текста
Rosi Stoyanova коментира:
Здравейте, с кърито също се получава много вкусно, но ако вие толкова не го обичате, може да пропуснете и резултатът отново ще е великолепен :) Поздрави