Моите коментари

Rosi Stoyanova коментира:
Наистина патладжанът с млякото и чесън е страхотна разядка, която директно влиза в графа Любими :) Поздрави!
Rosi Stoyanova коментира:
Страхотна рецепта, много ми хареса :) Никак не е сложна за приготвяне, единствено печенето на патладжана отнема повечко време, но пък си заслужава
Rosi Stoyanova коментира:
Поздрави за страхотната баница и невероятната снимка, изглежда неустоима :)
Rosi Stoyanova коментира:
Страхотни фунийки :)
Rosi Stoyanova коментира:
Изглеждат супер :)
Rosi Stoyanova коментира:
Ето с какво ще пия утре сутрин кафето си :)
Rosi Stoyanova коментира:
Сигурна съм, че са много вкусни тези кюфтенца :) А комбинацията с бекон е супер :) Дали обаче ще станат добре, ако се изпекат на фурната?
Rosi Stoyanova коментира:
Изглежда страхотно и съм сигурна, че е много вкусен :) При първа възможност направя тази рецепта :)
Rosi Stoyanova коментира:
Изглежда страхотно, задължително ще го приготвя :)
Rosi Stoyanova коментира:
За да не залепва рибата, скарата трябва да е добре загрята и намазана с олио. Първо може да опечете рибата от страната на кожата, така кожата ще стане по-хрупкава.
Rosi Stoyanova коментира:
Съотношението ориз-вода трябва да е 1:3. Това означава, че на една чаша ориз се слагат три чаши вода, но може и да се сложи 2.5 чаши.
Rosi Stoyanova коментира:
Тенджерата под налягане не бива да се пълни догоре, защото има опасност да гръмне. Максимално се пълни 2/3 от обема на тенджерата.
Rosi Stoyanova коментира:
Мидите с черупки се готвят съвсем бързо - пет минути са напълно достатъчни, за да се отворят напълно. Дългото варене на мидите ги прави жилави. По време на варенето на мидите с черупки, тенджерата трябва няколко пъти да се разтърси.
Rosi Stoyanova коментира:
За да стане най-хубав оризът, съотношението му с водата трябва да бъде 1:3 - 1 чаша ориз на 3 чаши вода.
Rosi Stoyanova коментира:
Пародонтакс е доста добра паста, по отношение на парадонтозата. Бих препоръчала и жабурене със смрадлика сутрин и вечер, защото тази билка наистина има изключително действие при проблеми от подобен характер.
Rosi Stoyanova коментира:
Кюфтета се пекат в тавичка, която е покрита с хартия за печене, за да не се зацапва толкова много. Според мен температура от 200 градуса е идеална за печене на вкусни кюфтенца.
Rosi Stoyanova коментира:
Печене на цяло пиле в загрята на 180 градуса фурна зависи от килограмите на пилето и от това дали е пълнено. Така например пиле около 1-1.4 кг се пече 90 минути, ако е ненапълнено и около 100-тина минути, ако е напълнено.