Rosi Stoyanova
![Rosi Stoyanova](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20220204_094050_22758.webp)
Администратор
Моята стенаРецепти1364СнимкиСтатии564Съвети164Коментари56Форумни теми1Постове във форума5За менИзпрати съобщениеточки538
![Rosi Stoyanova](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20220204_094050_22758.webp)
Купих си гювеч, който обаче още не съм използвала. Смятам първият ми е опит да е със свински пържоли с гъби и топено сирене.
Може ли да ми кажете какви пържоли да купя и каква марината да използвам. За да стане месото по-крехко колко време да ги пека във фурната? Като цяло нека това да е тема за различни вкусни гювечи - какви продукти се използват, техники и т.н.
Благодаря предварително
![](/files/icons/smilies/1.png)