- 07.12.15 08:40#1Кои са най-добрите Кори за баница?Какви кори за баница използвате и харесвате най-много?ОтговорОтговор с цитат
- 05.03.16 10:41#2от: Кои са най-добрите Кори за баница?За пухкава баница Одринските, иначе и другите стават!ОтговорОтговор с цитат
- 06.03.16 10:37#3от: Кои са най-добрите Кори за баница?Купувам и харесвам Тракийски кори за баница.Пасват ми идеално на големината на тавичката и са също така много хубави.Каквото и да приготвя става идеално.Пробвала съм и други,естествено не всички марки,но са жилави и не са ми вкусни.ОтговорОтговор с цитат
- 08.03.16 05:29#4от: Кои са най-добрите Кори за баница?Използвала съм много видове,едни са подходящи за едно ,други за друго...На Белла ги използвам най често иначе предпочитам да си точа когато имам време.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 01:34#5от: Кои са най-добрите Кори за баница?напоследък използвам само златната царица и съм изключително доволна, а новите им варианти - на сач и пълнозърнести са просто страхотни ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 05:41#6от: Кои са най-добрите Кори за баница?Последно време използвам само Фамилия на Белла но и Одринските са хубави просто са по плътни и повече засищат от финните.ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 05:59#7от: Кои са най-добрите Кори за баница?от корите най харесвам Фамилия и в последно време само тях ползвамОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 06:01#8от: Кои са най-добрите Кори за баница?Обикновено приготвям с Фамилия,по някой път взимам Бела,но най-много ми харесват баници приготвени с домашно точени кори и Одрински кори ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 08:05#9от: Кои са най-добрите Кори за баница?Най-много харесвам кори "Сърбиянка" - ръчно теглени кори. Тънки и след изпичане са много хрупкави. Когато ги няма ползвам Бела " и "Фамилия.ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 11:17#10от: Кои са най-добрите Кори за баница?Според баницата и корите! Има печени на сач, ръчно изработени, фини кори и др. Ако е за щрудел или баклава, добре е да са фини. За бани може и да са по-дебелки/ако е редена/. В последно време използвам македонски кори, които просто са невероятни! Стават хрупкави при печене, направо разкош!
Използвала съм и турски - триъгълни. Те също са интересни. ОтговорОтговор с цитат - 28.09.16 11:31#11от: Кои са най-добрите Кори за баница?При нас има Тракийски кори за баница, но за Македонски не зная. От къде си ги купуваш Веси?ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 11:35#12от: Кои са най-добрите Кори за баница?veselina65 :Според баницата и корите! Има печени на сач, ръчно изработени, фини кори и др. Ако е за щрудел или баклава, добре е да са фини. За бани може и да са по-дебелки/ако е редена/. В последно време използвам македонски кори, които просто са невероятни! Стават хрупкави при печене, направо разкош!
Използвала съм и турски - триъгълни. Те също са интересни.
Да, македонските кори направо са фантастични. Купувам ги от пазара, вероятно ги внасят на черно.ОтговорОтговор с цитат - 28.09.16 11:40#13от: Кои са най-добрите Кори за баница?Стана ми любопитно,не бях чувала за македонски кори,а правя често баница.Само не разбрах къде могат да се намерят.ОтговорОтговор с цитат
- 29.09.16 12:00#14от: Кои са най-добрите Кори за баница?kriss03 :Стана ми любопитно,не бях чувала за македонски кори,а правя често баница.Само не разбрах къде могат да се намерят.
Намирам ги на свободния пазар за зеленчуци и както казах вероятно ги внасят на малки количества на черно. Най-вече ги пускат около Коледа и Нова година.ОтговорОтговор с цитат - 29.09.16 06:51#15от: Кои са най-добрите Кори за баница?Да, правилно. Няма ги свободно по магазините. Внасят ми ги от Македония. Давам си поръчка и наистина са уникални! А турските триъгълни кори си купувам от пазара.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.18 09:52#16от: Кои са най-добрите Кори за баница?Бела кори и съм доволна от тяхОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest