Домашен Фондан

  • 02.01.16 01:16#1Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308Домашен ФонданМоля дами, споделете как се справяте с домашния фондан. Каква техника и рецепта прилагате, за да може да не се напуква и да се обработва лесно? Каква пудра захар?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.16 12:56#2Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Домашен ФонданНикога не съм правила,дори не съм купувала.Яла съм торти с него,но не го харесвам особено.Предпочитам с крем.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.02.16 09:11#3цветослава кирковацветослава кирковаГотвачРегистрация: 10.12.13Град: МездраОтговори: 108от: Домашен ФонданДомашен не съм приготвяла , купувала съм готов за торта и сладки , първия път се изплаших беше корав като камък , изисква се търпение да го разточиш и оформиш . Честно казано не съм му фен ,не мисля че се справям добре с него и се отказах , не е за всеки ! ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 11:42#4Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Домашен ФонданДо сега не съм приготвял!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest