- 02.01.16 01:16#1Домашен ФонданМоля дами, споделете как се справяте с домашния фондан. Каква техника и рецепта прилагате, за да може да не се напуква и да се обработва лесно? Каква пудра захар?ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 12:56#2от: Домашен ФонданНикога не съм правила,дори не съм купувала.Яла съм торти с него,но не го харесвам особено.Предпочитам с крем.ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 09:11#3от: Домашен ФонданДомашен не съм приготвяла , купувала съм готов за торта и сладки , първия път се изплаших беше корав като камък , изисква се търпение да го разточиш и оформиш . Честно казано не съм му фен ,не мисля че се справям добре с него и се отказах , не е за всеки ! ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 11:42#4от: Домашен ФонданДо сега не съм приготвял!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest