Gotvach.bg»Форум»Консервиране на храни»Трик за бърза и вкусна туршия

Трик за бърза и вкусна туршия

  • 10.01.16 02:41#1Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402Трик за бърза и вкусна туршияВ бял оцет разбивам малко сол и захар. Нарязвам на тънко сурови зеленчуци и ги заливам със сместа. Изчаквам около 30 минути и консумирам. За гости е идеална, става бързо и е много вкусна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.16 05:39#2МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Трик за бърза и вкусна туршияЗвучи добре, в най-скоро време ще пробвам и аз така, че наскоро ни свърши туршията.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.01.16 05:40#3Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Трик за бърза и вкусна туршияОпределено ще останете много доволна.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.16 02:36#4Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Трик за бърза и вкусна туршияВ средно голяма кофа/5 кг например/ нарязвам зелето, рендосвам моркови, 3-4 люти чушки, малко сол и захар, оцет и доливам вода. Обикновено го правя късно вечер и за следващия ден е готова.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.16 05:25#5Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Трик за бърза и вкусна туршияБърза туршия от парени чушки.Изчистваме и нареждаме чушките в дълбок съд и ги заливаме с вряла марина от сол,захар,оцет,олио и вода.Оставяме на котлона да ври 2-3 мин.Сваляме от огъня и добавяме чесън и чубрица.След 24 часа,може да се консумиратОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 12:11#6Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Трик за бърза и вкусна туршияИ аз така я правя. Понякога я пресичам с малко натриев бензоат.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 12:59#7Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Трик за бърза и вкусна туршияа какво мислите за слагането на аспиринОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 01:01#8Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Трик за бърза и вкусна туршияИзползвам аспирин за "Слънчева туршия", става много здрава.ОтговорОтговор с цитат
  • 19.02.16 05:59#9Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Трик за бърза и вкусна туршияЧувала съм за такава бърза но със кипнал сироп за да омекнат зеленчуцитеОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 01:14#10Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Трик за бърза и вкусна туршияБлагодаря за информацията, не съм опитвал до сега, но определено ще пробвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.07.16 08:36#11ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Трик за бърза и вкусна туршияами да ,все едно си правя салата ,един съвет не слагайте аспирин в туршиите че е вредно това е най новотоОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.16 07:03#12Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Трик за бърза и вкусна туршияна някои туршии слагам от готовите фиксовеОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.16 07:12#13Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Трик за бърза и вкусна туршияВеднъж използвах фикс на др Йоткер,но не ми хареса-предпочитам бавно,но вкусно.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.08.16 10:42#14МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Трик за бърза и вкусна туршияНай бързо става с фикса на Йоткер било то сладък или лютив.Прави се според указанията, налива се върху нарязаните зеленчуци в бурканите и си затварят.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest