- 10.01.16 06:19#1Основни правила при избор на кухненски ножИзборът и закупуването на кухненски нож може на пръв поглед да изглежда като лесна задача, но вземайки предвид дългия период от време, за който се прави подобна инвестиция, винаги е по-добре да си изберем нож с високо качество, изработен от устойчив материал и, разбира се, който да ни бъде удобен за ползване. ърво е нужно да отбележим, че не всички кухненски ножове са еднакви.
Често, някоя известна марка може да ви предложи ножове с ниско качество, но на висока цена. Възможно е да се намери и добро качество на достъпна цена, от по-малко популярна марка. Тъй като цената не винаги е признак за високо качество, е най-важно да знаете от какъв нож имате нужда и да изберете такъв, който да ви предостави максимална безопасност и комфорт при работа.ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 03:04#2от: Основни правила при избор на кухненски ножКато ми хатеса на вод,дръжката да е удобна и да има хубаво острие....взимам го.Не съм от хората,който се чудят много,много за каквото и да било.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 03:33#3от: Основни правила при избор на кухненски ножМного правилно е казала Ирина,дръжката да е удобна и остър връх.Ножовете Терна на Велико Търново не са лоши.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 01:20#4от: Основни правила при избор на кухненски ножJolie_ :Като ми хатеса на вод,дръжката да е удобна и да има хубаво острие....взимам го.Не съм от хората,който се чудят много,много за каквото и да било.
И за мен е най-важно да ми е удобна дръжката, тъй като готвя предимно с големи и масивни ножове.ОтговорОтговор с цитат - 30.04.16 11:11#5от: Основни правила при избор на кухненски ножполезна информация от МарияОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 11:11#6от: Основни правила при избор на кухненски ножза която благодаряОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest