- 12.01.16 02:55#1Супата със застройка или без застройка?Понякога готвя супата без застройка. Друг път ми се струва, че е по-вкусна със застройка. Споделете начина, по който правите застройката. Би било интересно.ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 08:17#2от: Супата със застройка или без застройка?Когато правя картофена крем супа не я застройвам. Вместо това добавям 1-2 с.л. брашно запържени в олио.ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 08:18#3от: Супата със застройка или без застройка?Същото може да се направи с леща. ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 10:15#4от: Супата със застройка или без застройка?аз предпочитам супи със застройка,така стават по вкусни според мен. ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.16 11:45#5от: Супата със застройка или без застройка?Винаги застройвам супите по-плътни и по-вкусни са за мен. Аз разбивам яйца с кисело мляко и малко брашно. ОтговорОтговор с цитат
- 14.01.16 09:49#6от: Супата със застройка или без застройка?Опитвали ли сте застройка с оцет?ОтговорОтговор с цитат
- 14.01.16 04:41#7от: Супата със застройка или без застройка?Аз не правя застройки. Понякога слагам малко брашно за да е по-гъстичка.ОтговорОтговор с цитат
- 14.01.16 06:18#8от: Супата със застройка или без застройка?И аз правя застройка на супите,най-предпочитам варена.Разбивам яйца,кисело мляко и брашно,наливам от бульона на супата и варя застройката около 5минути.Връщам обратно и супата е готова.На картофена супа и аз не правя застройка,но понякога слагам фиде.ОтговорОтговор с цитат
- 15.01.16 01:13#9от: Супата със застройка или без застройка?Да аз също предпочитам фидето в картофена супа вместо застройка ОтговорОтговор с цитат
- 16.01.16 05:40#10от: Супата със застройка или без застройка?Разликата между супа и чорба,е че супата се застройва,а чорбата е бистра. Аз обичам и супи и чорби ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 11:40#11от: Супата със застройка или без застройка?Вкъщи предпочитаме супите.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 03:47#12от: Супата със застройка или без застройка?Супата е без застройка, но приготвям застройка, която всеки си добавя, когато се сервира супата - един жълтък, сок от един лимон и три лъжици кисело мляко.Разбърква се и се слага по една-две лъжици на порция.Така супата може да се притопля без ззастройка и не се пресича.Същевременно застройката, която се добавя при сервира прави супата свежа и вкусна.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 09:35#13от: Супата със застройка или без застройка?Напоследък все по често пренебрегвам застройките. Започнах да приготвям бистри супи.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 09:48#14от: Супата със застройка или без застройка?Аз слагам само жълтък. Разбивам с 2 с.л. кисело мляко, слагам на котлона и при непрекъснато бъркане чакам да заври, след това слагам малко от бульона на супата и накрая връщам на тънка струйка в тенджерата.ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 09:41#15от: Супата със застройка или без застройка?Понякога правя застройка ,но понякога сипвам малко сметана и готово ,но определено обичам супата да е с разбит жълтък и 4-5 с л кисело мляко ,без брашно и без да се вари застройката ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 12:53#16от: Супата със застройка или без застройка?Аз като застеойва,чуквам цяло яйце,а не само жълтък с мляко ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest