Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Перфектната панировка

Перфектната панировка

  • 13.01.16 03:38#1Деси МариноваДеси МариноваГотвачРегистрация: 05.01.16Град: КозлодуйОтговори: 247Перфектната панировкаКак правите идеалната хрупкава панировка? Освен галета и корнфлейкс използвате ли и други продукти?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 01:16#2ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Перфектната панировкаЛюбимата ми е с корнфлейкс.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 02:04#3Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Перфектната панировкаСамо корнфлейкса ми става хрупкавОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.20 02:10#4Станислава ВълковаСтанислава ВълковаИноваторРегистрация: 12.04.18Град: ЯмболОтговори: 94от: Перфектната панировкаЗависи какъв продукт искате да панирате.
    За риба ще е подходяща панировка от галета , смлени ядки и сок от лайм. Поръсете рибата с сок от лайм и мариновайте 30 минути. Вкусна кора ще се окаже, ако оваляте рибата в смес от брашно + грис
    Пилешки крилца или други части от пиле , за тях може да се приготви панировка от - Сол, черен пипер, натопете в брашно, след това в разбито яйце и след това в галета и пържете, във фритюрник или друг съд за здравословно готвене , без мазнина или съвсем малко количество. . Подправки могат да се добавят към панировката: червен пипер, счукан лешник и др.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest