- 13.01.16 03:38#1Перфектната панировкаКак правите идеалната хрупкава панировка? Освен галета и корнфлейкс използвате ли и други продукти?ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 01:16#2от: Перфектната панировкаЛюбимата ми е с корнфлейкс.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 02:04#3от: Перфектната панировкаСамо корнфлейкса ми става хрупкавОтговорОтговор с цитат
- 26.04.20 02:10#4от: Перфектната панировкаЗависи какъв продукт искате да панирате.
За риба ще е подходяща панировка от галета , смлени ядки и сок от лайм. Поръсете рибата с сок от лайм и мариновайте 30 минути. Вкусна кора ще се окаже, ако оваляте рибата в смес от брашно + грис
Пилешки крилца или други части от пиле , за тях може да се приготви панировка от - Сол, черен пипер, натопете в брашно, след това в разбито яйце и след това в галета и пържете, във фритюрник или друг съд за здравословно готвене , без мазнина или съвсем малко количество. . Подправки могат да се добавят към панировката: червен пипер, счукан лешник и др.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest