- 13.01.16 10:59#1Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?На Ути Бъчваров ми харесва,следя и няколко американскиОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 12:22#2от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Нито едно ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 03:19#3от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?не ми остава много време чак да ги следя, но с удоволствие гледам мастър шеф и бон апети ОтговорОтговор с цитат
- 12.08.16 12:13#4от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Гледам "Черешката на тортата" ако имам време. То най-много ми допада.ОтговорОтговор с цитат
- 13.08.16 08:49#5от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Пекарната на Рудолф, лесните рецепти , Жак Пепен и много другиОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 10:15#6от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Това са най вече Рецептите на Йоли, Пекарната на Рудолф, Пекарната на мисис Чайлд, Бон Апети с Лора и Стоян, предаването на Иван Звездев.Любимка ми е и доня Лидия.ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 10:55#7от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?1.Домашните рецепти на Йоли
2.Пекарната на Рудолф
3.Пекарната на мисис Чайлд и мосю Пепен
4.Бон Апети на Лора и СтоянОтговорОтговор с цитат - 15.08.16 01:58#8от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Пекарната на Рудолф, Бон Апети и Рецептите на бабаОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 09:24#9от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Всички предавания по 24 kitchen са ми интересни с малки изключения. Има доста интересни и полезни неща. Обичам да гледам "Италианска идилия с Лидия".ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 09:10#10от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?Краля на тортите, черешката на тортата .ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 11:01#11от: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?На Джейми всички предавания гледам, на Гордън Рамзи и на Рудолф също.
Харесвам предаванията на Лидия Бастианич, защото тя готви тип домашна кухня, която аз обожавам, нищо натруфено и непретенциозноОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest