- 15.01.16 05:17#1Време е да видите и годишните наградиЗа да освободим напрежението от днес и да ви мотивираме още повече, публикувахме годишните награди от конкурса ни.
Трима от вас ще си тръгнат с нашите специални награди за своя принос в Готвач.бг! Избрали сме само хубави, качествени и изискани марки, които всеки от нас би искал да има. Надяваме се да ви харесат:
Към" target="_blank" title="http://gotvach.bg/konkurs#godishni]Към">http://gotvach.bg/konkurs#godishni]Към годишните награди
Да не забравяме, че трите най-посещавани рецепти в края на годината също ще бъдат наградени, както и всеки станал МастърШеф в сайта. ps:ОтговорОтговор с цитат - 02.02.16 01:00#2от: Време е да видите и годишните наградиНе ми е ясно за месечните награди. Един потребител колко месечни награди може да спечели през целия период на играта?ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:20#3от: Време е да видите и годишните наградии аз се интересувамОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:25#4от: Време е да видите и годишните наградиДжемиле и Йорданка: Един потребител не може да спечели две награди в два последователни месеца. Това значи, че един потребител теоретично може да печели през месец награда.
Има обаче поощрителни индивидуални награди за потребителите, които известно време не успеят да се класират в петорката на съответния месец. И условието гласи:
На всеки 6000 точки всеки потребител, който в рамките на тези точки не е спечелил друга награда, ще получи индивидуална награда за своя принос в кулинарната ни мрежа.
Демек всеки потребител, който е активен и да речем има 30 000 точки с времето ще е получил поне 5 награди за своето участие при нас! Така отделеното от вас време в нашата мрежа няма да е било напразно!ОтговорОтговор с цитат - 02.02.16 11:36#5от: Време е да видите и годишните наградиухааа доста сте щедри и определено действа мотивиращо, и определено Ви благодаря че успяхте да ме откъсните от фейса :kiss:ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:38#6от: Време е да видите и годишните наградиСега влизам само за да Ви рекламирам )ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 09:46#7от: Време е да видите и годишните наградиcookbook стана тя... ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 06:04#8от: Време е да видите и годишните наградиКъсмета да е в джоба и смело напред ,пък каквото сабя покаже !!! :kiss:ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:18#9от: Време е да видите и годишните наградиСтрахотни саОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 12:43#10от: Време е да видите и годишните наградикойто играе печели,който не играе не печелиОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 04:42#11от: Време е да видите и годишните наградиДържа да споделя, че наградите са повече от чудесни и всяка една от тях си заслужава усилията! :y:ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.16 10:09#12от: Време е да видите и годишните наградиПожелавам успех на всички ОтговорОтговор с цитат
- 13.05.16 09:05#13от: Време е да видите и годишните наградиХубави награди но очаквах този месец по различни както и споделиха с нас.ОтговорОтговор с цитат
- 13.05.16 11:59#14от: Време е да видите и годишните наградиИ аз очаквах наградите този месец да са съвсем различни, до колкото разбрах щяха да включат и друга техника, не само кухненски уреди.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 10:29#15от: Време е да видите и годишните наградиХубави награди, дано по добрите да спечелят, а именно тези с хубави и вкусни рецепти.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 11:50#16от: Време е да видите и годишните наградиХубави награди. Дано имам късмет да спечеля някоя и аз! Сайта е страхотен, но не ми харесва това надпреварване между потребителите. Всеки има принос към този сайт, всеки се старае да сготви нещо хубаво или да напише някоя хубава статия и за това мисля, че всеки заслужава поощрение. Лично мнение ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest