Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
- 17.01.16 03:28#1Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Как готвите боб - със запръжка или без запръжка.Според новите правила за хранане запръжката вреди на стомаха, но старите рецепти боб без запръжка не е боб?ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 10:39#2от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Не правя запръжка от години.Готвя го на гъсто в тава.Не виждам смисъл да добавям брашно,било то и на запръжка.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 11:26#3от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Аз го приготвям със запръжка, като е по-гъст ми харесва повече.ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 10:00#4от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Предпочитам го без запръжка, но по някой път му правя съвсем малко запръжка, по желание на всички вкъщи..ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 10:18#5от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Със запръжка винаги Иначе баща ми казва,че е измии корем ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 10:39#6от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Никога не запържвам боба по здравословни причини. Варя го в малко вода с много лук и моркови. След това го запичам във фурна и става запечен боб. Голям вкусотия.ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 01:11#7от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?И аз го правя без запръжка.ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 04:26#8от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?За мен бобът е по-вкусен без запръжкаОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 02:10#9от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?естествено, че е по-вкусен, но и по-вреден със запръжкаОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 02:10#10от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?поне за моя вкусОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 10:32#11от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Със запръжка е по-вкусно,но без запръжка е по-полезноОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 09:19#12от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Аз я правя като в малко олио запържвам много бързо 1-2 лъжици брашно и червен пипер, и после почвам да добавям от боба и бъркам непрекъснато докато стане хомогенна каша и после я сипвам при боба.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 10:11#13от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?За мен е по вкусно със запръжка и винаги така го правя.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 03:14#14от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Правя го със запръжка, по-вкусен е, но е по-полезен без запръжка.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 07:45#15от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Без запръжка ,по здравословно е.ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 11:42#16от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Аз го готвя със запръжка, но слагам брашно.
Варя го малко повечко и боба се сгъстява с варенето...
(няма нужда от брашно) поне според менОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest